Nieuwsbrief juli 2021

De RijsHaegh(s)e Bal

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

 • Oranje EK Shuffletoernooi => Ronde van Rijshaeghe/Tour de Tennis Shuffletoernooi
 • Clubkampioenschappen 2021
 • Reserves KNLTB Najaarscompetitie

  Het weer is vandaag wat wisselvallig, maar wij duimen op een mooie tenniszomer! Aan ons enthousiasme om activiteiten voor jullie te organiseren zal het in ieder geval niet liggen: doe jij komende zaterdag mee met het tweede shuffletoernooi? Of kies je voor een complete tennisweek tijdens de Clubkampioenschappen aan het einde van de zomer? Lees onderstaande informatie door en we hopen je inschrijving snel tegemoet te zien!

   

  Shuffletoernooi

  Het eerste shuffletoernooi op zaterdag 26 juni was een groot succes. Het tweede shuffletoernooi is van datum verwisseld én heeft een nieuwe naam gekregen: komende zaterdag 17 juli vindt het Ronde van Rijshaeghe/Tour de Tennis Shuffletoernooi plaats! Omdat het EK ondertussen ten einde is gekomen (voor Nederland al iets eerder dan gehoopt), maar de Tour de France dit weekend tot de finale komt, hebben we gekozen voor een Tour-dresscode: ga jij voor een geel tintje als aanvoerder van het klassement, een groen tintje voor het puntenklassement of de rode-bolletjes-trui voor het bergklassement?? We zijn benieuwd hoe jullie dit thema tot uiting brengen.

  Je kunt je nog t/m woensdag 14 juli inschrijven voor dit supergezellige toernooi
  !

  Je schrijft je alleen in, wij delen je vervolgens iedere speelronde met steeds 3 verschillende leden in. We spelen (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) 3 speelrondes van telkens drie kwartier. Zo speel je gedurende de middag dus met 9 andere leden. Deelname is GRATIS. Na afloop gaan we heerlijk borrelen met elkaar. Tijdens het inschrijven geef je direct aan of je na/tijdens de borrel wilt genieten van een heerlijke maaltijd verzorgd door Welgelegen Food & Drinks voor maar €10,00!

  Wil je meer weten, bekijk dan onze pagina Shuffletoernooien.
  Of schrijf je direct in voor zaterdag 17 juli.

   

  Clubkampioenschappen 2021

  In de nieuwsbrief van juni schreven we dat de clubkampioenschappen plaatsvinden van zondag 29 augustus t/m zaterdag 4 september. De data zijn echter gewijzigd: we spelen de Clubkampioenschappen dit jaar van zondag 5 september t/m zaterdag 11 september.
  Ben jij er dit jaar ook weer bij? Het inschrijfgeld bedraagt €5,00 per onderdeel, en je kunt je voor maximaal twee onderdelen inschrijven.
  Lees meer op onze pagina Clubkampioenschappen of schrijf je direct in.

   

  Reserves KNLTB Najaarscompetitie

  De teams voor de KNLTB Najaarscompetitie zijn half juni opgegeven bij de KNLTB. Speel jij niet vast in een competitieteam, maar vind je het wel leuk om af en toe mee te doen? Je kunt je nog steeds inschrijven als reserve!
  De captains van de teams ontvangen jouw naam, speelsterkte, telefoonnummer en e-mailadres, zodat zij contact met je op kunnen nemen wanneer zij een invaller nodig hebben (voor vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag). Mocht je benaderd worden, staat het je natuurlijk altijd vrij om nee te zeggen indien het die dag voor jou niet uitkomt.

  Wil jij op de reservelijst gezet worden, en zo teams uit de brand helpen die een keer een invaller nodig hebben? Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘reserve najaarscompetitie 2021’.

   

  Wij hebben er heel veel zin in om deze mooie activiteiten weer voor jullie te mogen organiseren, jij hopelijk ook?

  Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
  Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl