FAQ

Heb je een vraag?

Bedenk eerst of je een vraag voor de tennisvereniging, het tennispark of de tennisschool hebt.

– Is de vraag voor de tennisvereniging, bekijk dan hieronder onze FAQ.
– Is de vraag voor het tennispark, bekijk dan hier hun FAQ.
– Is de vraag voor de tennisschool, bekijk dan hier hun FAQ.

Staat jouw vraag niet in onze FAQ? Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl

 

Lidmaatschap
TV Rijshaeghe

Hoe word ik lid van de tennisvereniging?

Om lid te worden van tennisvereniging Rijshaeghe, dien je allereerst een all-inlidmaatschap af te sluiten bij Tennispark Welgelegen. Zodra jouw lidmaatschap bij het park is verwerkt, kun je ook lid worden van de vereniging. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@rijshaeghe.nl 
Bij sommige verenigingen betaal je alle kosten direct aan de vereniging en draagt de vereniging de kosten voor jouw speelrecht af aan het tennispark. Bij ons is dit financieel gesplitst, maar het hangt wel met elkaar samen, daarom is er voor deze route gekozen.

Kan ik lid zijn van de tennisvereniging zonder lid te zijn van het tennispark?

Het is niet mogelijk om alleen lid te zijn van de tennisvereniging. Bij sommige verenigingen betaal je alle kosten direct aan de vereniging en draagt de vereniging de kosten voor jouw speelrecht af aan het tennispark. Bij ons is dit financieel gesplitst, maar het hangt wel met elkaar samen. Indien je jouw lidmaatschap bij het tennispark beëindigt, wordt jouw lidmaatschap bij de tennisvereniging dus ook beëindigd.

Waarom heb ik een factuur ontvangen van Tennisvereniging Rijshaeghe?

Eénmaal per jaar, factureert de tennisvereniging haar jaarlijkse contributie. Voor 2024 is dit bedrag vastgesteld op €25. Indien je een factuur ontvangt, dien je dit bedrag – onder vermelding van je volledige naam en het factuurnummer – over te maken naar NL75RABO0154828262 t.n.v. TV Rijshaeghe. Indien je een automatische incasso hebt afgegeven, wordt dit bedrag rond eind februari/begin maart van jouw rekening afgeschreven.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Stuur een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘beëindiging lidmaatschap’.

KNLTB: competities & toernooien

Waar vind ik mijn KNLTB-nummer?

Je vindt jouw KNLTB-nummer via MijnKNLTB.nl. Heb je hier nog geen toegang toe, stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘KNLTB-nummer’, wij helpen je dan verder.

Hoe schrijf ik me in voor de KNLTB-competities?

Houd de maandelijkse nieuwsbrief in de gaten, hierin wordt vermeld wanneer de inschrijving voor elke KNLTB-competitie geopend is. Over het algemeen is dat drie tot vier maanden voor de desbetreffende competitie van start gaat. 

Ik heb geen team voor de KNLTB-competitie, kan ik dan toch meedoen?

Neem op tijd contact op met de VCL’s (Verenigingscompetitieleider) via info@rijshaeghe.nl, zij proberen dan met je mee te denken. Indien er geen team voor jou is, kun je je als reserve opgeven. Teams kunnen jou dan benaderen wanneer zij een invaller nodig hebben.

Waar vind ik de reserves voor de KNLTB-competities?

De reservelijst wordt vlak voor de start van de competitieperiode gemaild naar de teamcaptains. 

Organiseert TV Rijshaeghe ook officiële KNLTB-toernooien?

De officiële toernooien op het park worden door Tennispark Welgelegen georganiseerd, deze noemen we de Welgelegen Open Toernooien. Er zijn drie open toernooien per jaar: in het voorjaar, de zomer en de herfst. Meer informatie over de open toernooien vind je op de website van Tennispark Welgelegen.

Activiteiten
TV Rijshaeghe

Hoe schrijf ik me in voor een activiteit?

Klik in het menu onder Activiteiten op de gewenste activiteit. Indien de inschrijving geopend is, vind je hier een inschrijflink, klik op het potloodje om het inschrijfformulier te openen. Let op: je moet wel eerst inloggen.

Vanaf wanneer kan ik me inschrijven voor een activiteit?

Houd de maandelijkse nieuwsbrief in de gaten, hierin wordt vermeld wanneer de inschrijving voor een bepaalde activiteit geopend is. Over het algemeen is dat ongeveer twee maanden voor de activiteit van start gaat.

Kan ik me inschrijven voor een activiteit met een partner van een ander park?

Je kunt je alleen met een partner van buiten de vereniging inschrijven als het een invitatietoernooi betreft. Klik onder Activiteiten de pagina over de gewenste activiteit aan, om te kijken of dit voor het gekozen toernooi geldt. 

Inloggen website & MijnKNLTB

Wat zijn mijn inloggegevens voor de website?

Toen je voor het eerst lid werd van Tennisvereniging Rijshaeghe, Tennispark Welgelegen of Tennisschool Jan de Rook heb je een e-mail ontvangen met jouw toegangscode. Je toegangscode is meestal opgebouwd uit je eerste voorletter, (deel van) je achternaam, eventueel gevolgd door twee cijfers. Indien je je wachtwoord niet meer weet, kun je deze opnieuw instellen. Bekijk hiervoor de vraag ‘Hoe log ik in op de website’. 

Hoe log ik in op de website?

Klik rechtsboven op Login. Je komt nu in een nieuw scherm terecht. Klik hier nogmaals op Login. Vul je toegangscode en wachtwoord in en klik op Log in. Ben je je inloggegevens vergeten? Klik op Registreren? Wachtwoord vergeten?, vul zoveel mogelijk van de gevraagde gegevens in en klik op verstuur. Er wordt nu een nieuw wachtwoord naar het bij ons bekende e-mailadres gestuurd.

Wat zijn mijn inloggegevens voor MijnKNLTB?

Ga naar MijnKNLTB. Ben je nog nooit eerder ingelogd? Klik dan rechtsboven op Log in en vervolgens op Registreren. Volg de gevraagde stappen.
Ben je wel eerder ingelogd geweest, maar ben je je inloggegevens vergeten? Klik dan rechtsboven op Log in en kies vervolgens voor Loginnaam vergeten? of Wachtwoord vergeten? Volg de gevraagde stappen.