Shuffletoernooi

Ben jij op zoek naar nieuwe speelmaatjes? Wil je eens een keer tegen en met andere leden spelen dan je standaard doet? Doe dan mee aan een van onze Shuffletoernooien. 

Je schrijft je alleen in, want iedere ronde worden alle spelers door elkaar gehusseld. Hierdoor maak je met zo veel mogelijk andere leden contact op én naast de baan.

Hoe werkt het?

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, worden er drie rondes van drie kwartier gespeeld, met een halfuur pauze tussen de 2e en 3e ronde. In elke ronde delen wij je met een andere deelnemer in, om tegen nog twee andere deelnemers te spelen. We spelen dus alleen dubbels. Hierdoor ontmoet je alleen al op de baan 3+3+3 = 9 andere leden..

Omdat het een pleziertoernooi is, worden heren en dames met elkaar gemixt. Het kan dus zijn dat je de ene ronde als man met drie dames op de baan staat, maar ook dat je een échte mix kunt spelen. We proberen enigszins rekening te houden met ieders speelniveau, maar het kan zijn dat je de ene ronde met ervaren spelers op de baan staat en de andere ronde met beginners.
Uitleg over de puntentelling wordt voorafgaand aan de eerste ronde gegeven.

Na de laatste ronde is het tijd om lekker te borrelen met elkaar, ook een uitgelezen kans om met nog meer andere leden te kletsen en gegevens uit te wisselen om tennisafspraken te maken.

Je betaalt GEEN inschrijfgeld om deel te nemen aan het Shuffletoernooi.

Als deelnemer word je om 12.30 uur verwacht. Om 13.00 uur starten we met de eerste wedstrijden.

Speeldata & tijden 2024

Speeldatum 1: zondag 3 november (Thema: wordt nog bekend gemaakt)
Speeldatum 2: zaterdag 28 december (Thema: Oliebollen)

12.30u aanwezig
13.00u start wedstrijden
45 minuten per wedstrijd
Je speelt +/- 3 wedstrijden in totaal

Inschrijven

Je kunt je nu niet inschrijven voor de Shuffletoernooien van 2024.