Partners

Park? Horeca? Vereniging? School?

Nieuwe (en soms niet zo nieuwe) tennissers op ons park vinden het vaak lastig navigeren waar ze met welke vraag terecht kunnen. En eerlijk, het kan ook best verwarrend zijn, met vier verschillende partijen die actief zijn op het park.

Hopelijk helpt deze afbeelding en onderstaande uitleg je op weg.
We hebben onderling veel contact met elkaar, dus mocht je een keer je vraag bij een ander loket neerleggen, zullen we je vraag altijd naar de juiste partij doorspelen. Bekijk ook onze FAQ-pagina waar je antwoorden vindt op de meestgestelde vragen. 


Tennispark
Welgelegen

Tennispark Welgelegen (logo boven) is het park zelf, hier neem je onder andere je tennislidmaatschap af, bekijk je de bespeelbaarheid van de banen en reserveer je online je tennisbaan. 

Bar Welgelegen

Bar Welgelegen (logo rechts) is de horeca, hier haal je onder andere je drankjes en lekkere hapjes en zij kunnen je feesten en partijen verzorgen.

Tennisvereniging
Rijshaeghe

Tennisvereniging Rijshaeghe (logo onder) zijn wij, de tennisvereniging, door lid te zijn kun je onder andere deelnemen aan KNLTB-competities en meedoen aan officiële toernooien.

Tennisschool
Jan de Rook

Tennisschool Jan de Rook (logo links) is de tennisschool waar het park en de vereniging een samenwerkingsverband mee hebben, hier moet je onder andere zijn voor groeps- en privétrainingen.