Lidmaatschap

Volwassenen

Het lidmaatschap is een jaarlidmaatschap en kost €25,- per kalenderjaar. Als lid van de vereniging, ben je automatisch lid van de KNLTB.
Wanneer je voor het eerst lid wordt van de vereniging, loopt jouw lidmaatschap van de dag dat je lid wordt t/m 31 december. Daarna is de looptijd van 1 januari t/m 31 december.
De contributie wordt jaarlijks rond eind februari/begin maart gefactureerd.

Lid zijn van TV Rijshaeghe biedt de volgende voordelen:

  • Wanneer je een reeks groepslessen bij Tennisschool Jan de Rook boekt, ontvang je €25,- korting op het lesgeld.
  • Je kunt deelnemen aan officiële KNLTB-competities namens de vereniging.
  • Je kunt deelnemen aan alle officiële KNLTB-toernooien in de regio, of zelfs in heel Nederland.

Om lid te worden van tennisvereniging Rijshaeghe, dien je allereerst een all-inlidmaatschap af te sluiten bij Tennispark Welgelegen. Zodra jouw all-inlidmaatschap bij het park is verwerkt, wordt ook jouw lidmaatschap bij de vereniging geactiveerd.

Bij sommige verenigingen betaal je alle kosten direct aan de vereniging en draagt de vereniging de kosten voor jouw speelrecht af aan het tennispark. Bij ons is dit financieel gesplitst, maar het hangt wel met elkaar samen, daarom is er voor deze route gekozen.

Indien je jouw lidmaatschap bij het tennispark beëindigt, wordt jouw lidmaatschap bij de tennisvereniging dus ook beëindigd en vice versa.

Jeugd

Jeugdspelers die competitie spelen maken gebruik van een alles-in-éénconstructie: zij betalen één bedrag aan de tennisschool waarin het lesgeld, speelgerechtigheid op het tennispark en het lidmaatschap van de tennisvereniging verwerkt is. 

Een sportieve én gezellige vereniging, waarvan de leden open staan voor nieuwe tenniscontacten – die regelmatig uitgroeien tot hechte vriendschappen