Lidmaatschap

Volwassenen

Het lidmaatschap is een jaarlidmaatschap en kost €25,- per kalenderjaar. Als lid van de vereniging, ben je automatisch lid van de KNLTB.
Wanneer je voor het eerst lid wordt van de vereniging, loopt jouw lidmaatschap van de dag dat je lid wordt t/m 31 december. Daarna is de looptijd van 1 januari t/m 31 december.
De contributie wordt jaarlijks rond eind februari/begin maart gefactureerd.

Lid zijn van TV Rijshaeghe biedt de volgende voordelen:

  • Je kunt deelnemen aan officiële KNLTB-competities namens de vereniging.
  • Je kunt deelnemen aan alle officiële KNLTB-toernooien in de regio, of zelfs in heel Nederland.

Om lid te worden van tennisvereniging Rijshaeghe, dien je allereerst een lidmaatschap af te sluiten bij Tennispark Welgelegen. Zodra jouw lidmaatschap bij het park is verwerkt, kun je ook lid worden van de vereniging. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@rijshaeghe.nl 

Bij sommige verenigingen betaal je alle kosten direct aan de vereniging en draagt de vereniging de kosten voor jouw speelrecht af aan het tennispark. Bij ons is dit financieel gesplitst, maar het hangt wel met elkaar samen, daarom is er voor deze route gekozen.

Indien je jouw lidmaatschap bij het tennispark beëindigt, wordt jouw lidmaatschap bij de tennisvereniging ook beëindigd. 

Jeugd

Tennisvereniging Rijshaeghe richt zich op de volwassen spelers, jeugdleden worden begeleid door de tennisleraren van Tennisschool Jan de Rook. 

Een sportieve én gezellige vereniging, waarvan de leden open staan voor nieuwe tenniscontacten – die regelmatig uitgroeien tot hechte vriendschappen