Oranje EK Shuffletoernooi & Ronde van Rijshaeghe Shuffletoernooi

HOERA! Vanaf 5 juni 2021 mogen we weer interne wedstrijden organiseren en dat doen we dan ook!

 

Heb jij het tennissen tegen verschillende tegenstanders ook zo gemist? Of ben je op zoek naar nieuwe tennismaatjes? Heb je gewoon zin in ontzettend gezellige middagen? Doe dan mee aan de gloednieuwe Oranje EK Shuffletoernooi op zaterdag 26 juni én het Ronde van Rijshaeghe Shuffletoernooi op zaterdag 10 juli zaterdag 17 juli.

Waarom Oranje EK Shuffletoernooi? Het EK-voetbal wordt gespeeld van 11 juni t/m 11 juli, we geven onze pleziertoernooi in deze periode daarom een oranje tintje. Trek je volledig oranje outfit aan, of kies voor een subtiel oranje tintje, want de dresscode is: oranje!

Omdat het tweede toernooi door het verplaatsen buiten het EK, maar nog nét binnen de Tour de France valt, hebben we de naam van het tweede pleziertoernooi gewijzigd in het Ronde van Rijshaeghe/Tour de Tennis Shuffletoernooi. De gele trui hebben we momenteel niet meer in ons bezit, maar toch geven we dit tweede pleziertoernooi een GELE dresscode: ga voor volledig geel, behang jezelf met een gele accessoire, of misschien ga je wel voor gele sokken!

Daarnaast schrijf je je alleen in, want: we husselen alle spelers iedere ronde door elkaar. Zo maak je met zo veel mogelijk andere leden contact op én naast de baan.

Hoe werkt het?

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, worden er drie rondes van drie kwartier gespeeld, met een halfuur pauze tussen de 2e en 3e ronde. In elke ronde delen wij je met een andere deelnemer in, om tegen nog twee andere deelnemers te spelen. We spelen dus alleen dubbels. Hierdoor ontmoet je alleen al op de baan 3+3+3 = 9 andere leden..

Omdat het een pleziertoernooi is, worden heren en dames met elkaar gemixt. Het kan dus zijn dat je de ene ronde als man met drie dames op de baan staat, maar ook dat je een échte mix kunt spelen. We proberen enigszins rekening te houden met ieders speelniveau, maar het kan zijn dat je de ene ronde met ervaren spelers op de baan staat en de andere ronde met beginners.
Uitleg over de puntentelling wordt voorafgaand aan de eerste ronde gegeven.

Na de laatste ronde is het tijd om lekker te borrelen met elkaar, ook een uitgelezen kans om met nog meer andere leden te kletsen en gegevens uit te wisselen om tennisafspraken te maken.

Je betaalt GEEN inschrijfgeld om deel te nemen aan het EK Oranje Shuffletoernooi of het Ronde van Rijshaeghe Shuffletoernooi. Wel kun je ervoor kiezen om voor maar €10,00 in te schrijven voor een heerlijk diner, verzorgd door Welgelegen Food & Drinks. De precieze invulling hiervan wordt vooraf met de diner-inschrijvers besproken: het kan bijvoorbeeld een heerlijke hamburger- of satéschotel zijn, of bij prachtig weer een verrukkelijke barbecue.

Als deelnemer word je om 13.00 uur verwacht. Om 13.30 uur starten we met de eerste wedstrijden.

Speeldata & tijden 2021

Speeldatum 1: zaterdag 26 juni
Speeldatum 2: zaterdag 10 juli zaterdag 17 juli
Je kunt je voor één datum of voor beide data inschrijven.

13.00u aanwezig
13.30u start wedstrijden
45 minuten per wedstrijd
Je speelt +/- 3 wedstrijden in totaal

Inschrijven

De inschrijving voor het Oranje EK Shuffletoernooi op ZATERDAG 26 JUNI is gesloten.

Klik hieronder op Inschrijven om in te schrijven voor het Ronde van Rijshaeghe Shuffletoernooi op ZATERDAG 10 JULI ZATERDAG 17 JULI.

Let op: je dient wel eerst in te loggen via Menu => Login voor je je inschrijft.
Wanneer je jezelf hebt ingeschreven voor het betreffende toernooi, zie je niet meer het woord Inschrijven staan, maar een vinkje.