Nieuwsbrief juni 2021

De RijsHaegh(s)e Bal

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Inschrijven KNLTB Najaarscompetitie 2021
  • EK Oranje Shuffletoernooien
  • Save the Date: Clubkampioenschappen 2021
  • Whatsappgroep ‘Rijshaeghemaatje gezocht?!’

HOERA! Al maanden hopen we op groen licht om activiteiten voor jullie te organiseren en sinds zaterdag 5 juni is dat eindelijk weer mogelijk: interne wedstrijden zijn weer toegestaan.
Ook mag Welgelegen Food & Drinks sinds dezelfde datum weer buiten én binnen mensen ontvangen, zijn de openingstijden van de horeca uitgebreid tot 22u ’s avonds én mogen er vier mensen van verschillende huishoudens aan één tafel plaatsnemen. Hoog tijd voor twee pleziertoernooien dus!
Daarnaast kun je (jouw team) opgeven voor de KNLTB Najaarscompetitie, wijzen we je graag alvast op de Clubkampioenschappen en kan je nog altijd lid worden van de whatsappgroep Rijshaeghemaatje gezocht. En voor onze jeugdspelers is er een extra lichtpuntje: zij mogen over een week al van start gaan met de (verkorte) KNLTB Voorjaarscompetitie. Jeugdspelers, veel succes en vooral heel veel plezier toegewenst!

 

KNLTB Najaarscompetitie

Omdat de KNLTB Voorjaarscompetitie (senioren) dit jaar niet is doorgegaan, is de officiële naam van de najaarscompetitie dit jaar KNLTB Competitie 2021. Je kunt jouw team nog t/m vrijdag 11 juni opgeven voor deze competitie.
Bekijk op onze pagina KNLTB Najaarscompetitie het aanbod van spelcategorieën, kies jouw categorie uit en stuur een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘opgave najaarscompetitie 2021’. Vermeld in de e-mail:
1) de speeldag (donderdag/vrijdag/zaterdag/zondag)
2) de gekozen categorie
3) alle voor- en achternamen van de spelers van jouw team
4) wie teamcaptain is
Je kunt jouw team opgeven tot en met vrijdag 11 juni.

 

Oranje EK Shuffletoernooien

Heb jij het tennissen tegen verschillende tegenstanders ook zo gemist? Of ben je op zoek naar nieuwe tennismaatjes? Heb je gewoon zin in ontzettend gezellige middagen? Doe dan mee aan de gloednieuwe Oranje EK Shuffletoernooien op zaterdag 26 juni én zaterdag 10 juli. Je kunt je voor één van de speeldagen of voor beide speeldagen inschrijven. We verwachten je om 13.00u.

Je schrijft je alleen in, wij delen je vervolgens iedere speelronde met steeds 3 verschillende leden in. We spelen (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) 3 speelrondes van telkens drie kwartier. Zo speel je gedurende de middag dus met 9 andere leden. Deelname is GRATIS. Na afloop gaan we heerlijk borrelen met elkaar. Tijdens het inschrijven geef je direct aan of je na/tijdens de borrel wilt genieten van een heerlijke maaltijd verzorgd door Welgelegen Food & Drinks voor maar €10,00!

Wil je meer weten, bekijk dan onze pagina Oranje EK Shuffletoernooi.
Of schrijf je direct in, voor zaterdag 26 juni en/of zondag 10 juli.

 

Clubkampioenschappen 2021

De clubkampioenschappen vinden dit jaar plaats van zondag 29 augustus t/m zaterdag 4 september. Blokkeer deze data dus alvast in jouw agenda, want misschien word jij wel dé clubkampioen!
Lees meer op onze pagina Clubkampioenschappen of schrijf je direct in.

 

Rijshaeghemaatje gezocht?!

Sinds onze nieuwsbrief van april, zijn de eerste enthousiaste leden toegetreden tot onze whatsappgroep ‘Rijshaeghemaatje gezocht?!”
Ben jij als nieuw (of minder nieuw) lid nog op zoek naar tennismaatjes om vrij te spelen? Stuur een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met daarin je voor- en achternaam en telefoonnummer, de beheerders voegen je dan zo snel mogelijk toe aan deze whatsappgroep.

Lees als je bent toegevoegd ook even de groepsomschrijving door voor de onderlinge regels voor gebruik van de whatsappgroep.

 

Wij hebben er heel veel zin in om deze mooie activiteiten weer voor jullie te mogen organiseren, jij hopelijk ook?

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl