Pink Ribbontoernooi

Zet je in voor het goede doel, kleed je aan volgens de dresscode A touch of pink en help ons mee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Pink Ribbon.

Dit toernooi vindt altijd op de eerste zondag van oktober (borstkankermaand) plaats.

Het is een damesdubbel-, mix én invitatietoernooi: je kunt je dus ook inschrijven met een partner van een andere club, of met iemand die überhaupt geen lid is van een club.

Na de kick-off om 11.00u speel je van 12.00u tot 16.00u, met tijdens de pauze een veiling en loterij, samengesteld door donaties van diverse ondernemers uit de omgeving. We sluiten de dag af met een heerlijk buffet verzorgd door Welgelegen Food & Drinks.

Het inschrijfgeld bedraagt €15,00 per persoon, hiervan wordt het grootste deel gedoneerd aan Pink Ribbon.

Speeldatum  & tijden 2020

zondag 4 oktober

12.00u – 16.00u

Geannuleerd

Het Pink Ribbontoernooi is in 2020 geannuleerd.

Ieder jaar is het uiteindelijke doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel: dit doen we door (een groot deel van) het inschrijfgeld te doneren, maar vooral ook door de loterij en veiling. Voor de loterij en veiling stellen lokale winkeliers diverse prijzen en/of acties beschikbaar. Dit jaar hebben de lokale winkeliers het echter al moeilijk genoeg (gehad) door de coronamaatregelen door de maanden heen.

Hierom vinden wij het niet gepast om hen dit jaar te contacten om Pink RIbbon te ondersteunen. Wij roepen alle leden op om lokaal te (blijven) kopen, en hopen volgend jaar weer met een prachtig evenement terug te kunnen keren.

Wil jij Pink Ribbon dit jaar toch graag steunen, doe dan een donatie via hun website.