Nieuwsbrief februari 2024

Bestuurswijziging, Helpende Handen, KARAOKE en Inning verenigingsbijdrage

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Bestuurswijziging
  • Helpende handen
  • Karaoke – zondag 3 maart
  • Inning verenigingsbijdrage

Afgelopen vrijdag 8 februari hebben we een geslaagde BINGO-avond gehad, ben jij er bij onze volgende activiteit ook bij? Lees nu het laatste nieuws over de vereniging! En… heb jij je als lid van de vereniging al ingeschreven voor het Welgelegen Open Voorjaarstoernooi?

 

Bestuurswijziging

Afgelopen donderdag 9 februari tijdens de Algemene Ledenvergadering zijn twee bestuursleden afgetreden: Anthon van de Sande vervulde sinds begin 2018 de rol van Algemeen Bestuurslid en Cock Schaap vervulde sinds eind 2012 de rol van Voorzitter. Wij danken beide heren voor hun tomeloze inzet de afgelopen jaren!

Voor tennisvereniging Rijshaeghe is een klein bestuur van drie personen mogelijk en eigenlijk ook gewenst: er is vooral behoefte aan meer (incidentele) vrijwilligers die zich in willen zetten bij diverse activiteiten, dan aan een groter dagelijks bestuur. Daarom is er tijdens de ALV besloten om het bestuur in minimale vorm voort te zetten, bestaande uit een voorzitter, penningmeester en secretaris. Brenda Blok heeft zich beschikbaar gesteld als voorzitter, en is door de ALV benoemd.
Het dagelijks bestuur bestaat nu uit: Brenda Blok (voorzitter), Wendy van der Kruk (penningmeester), Astrid Beentjes (secretaris).

 

Helpende Handen

Bij tennisvereniging Rijshaeghe hebben we geen vaste activiteitencommissie, zoals er bij andere verenigingen vaak wel is. We hebben een klein team van vrijwilligers dat zich inzet om diverse activiteiten te organiseren.
Lijkt het jou leuk om op incidentele basis mee te helpen met de organisatie en uitvoering van een activiteit, bijvoorbeeld de Clubkampioenschappen, het nieuwe goede-doelentoernooi of de shuffletoernooien? Meld je dan aan voor de nieuwe groepsapp Helpende Handen! In deze groepsapp zullen we ruim van te voren een melding sturen voor welke activiteit we hulp nodig hebben.
Lijkt dit jou wat? Stuur dan een mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp Helpende Handen met daarin je voor- en achternaam én je telefoonnummer.
Heb je nieuwe ideeën voor activiteiten, dan zijn die natuurlijk ook altijd van harte welkom!

 

 

Karaoke

Zondag 3 maart is de laatste speeldatum van de Onderlinge Zondagcompetitie. Deze populaire interne competitie sluiten we met een karaokemiddag/-avond onder leiding van karaokemaster Peter van Dam! Ook als je niet gespeeld hebt, ben je van harte welkom om jouw mooiste zangstem op te zetten. Bedenk alvast welk liedje jij wilt zingen. Horen we jou zondag 3 maart?

 

Inning verenigingsbijdrage

Eind februari/begin maart wordt de jaarlijkse verenigingsbijdrage geïnd. In 2024 is deze, net als voorgaande jaren, vastgesteld op €25. Deze bijdrage loopt altijd per kalenderjaar: het eerste jaar vanaf het moment dat je lid bent geworden t/m eind december, en daarna van januari t/m december.
Van de jaarlijkse bijdrage worden diverse zaken betaald: de KNLTB-contributies, kosten voor administratieve zaken (bijvoorbeeld onze websitehosting en ledenadministratiepakket) en diverse leuke activiteiten. Je hebt daarnaast altijd een geldig lidmaatschap van Tennispark Welgelegen nodig en kunt niet alleen lid zijn van de vereniging.
Heb jij vragen over de verenigingsbijdrage of ben jij nog geen lid van de tennisvereniging, maar wil je dit wel zijn? Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl