Nieuwsbrief januari 2024

ALV, BINGO, KARAOKE, Helpende Handjes

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Algemene Ledenvergadering – donderdag 8 februari
  • Bingo-avond! – vrijdag 9 februari
  • Karaoke – zondag 3 maart
  • Helpende handjes!
  • Reserves KNLTB Voorjaarscompetitie

Wij zijn het nieuwe jaar gezellig gestart met de aftrap van de Onderlinge Zondagcompetitie en aansluitend een geslaagde Nieuwjaarsreceptie. Ook dit jaar organiseren wij als vereniging weer diverse activiteiten voor alle leden. Lees hieronder meer over de activiteiten van de komende periode. Wil jij wel eens meehelpen met de organisatie van een activiteit? Geef je dan op voor de nieuwe groepsapp Helpende Handjes!

 

Algemene Ledenvergadering

Op donderdag 8 februari 20.00u vindt de jaarlijkse ALV (Algemene Ledenvergadering) plaats.
Tijdens deze vergadering wordt het afgelopen jaar besproken (door middel van het jaarverslag, de balans en de winst- en verliesrekening) en wordt er naar het aankomende jaar gekeken (door middel van de begroting, het aanstellen van bestuur en commissies).
Daarnaast worden belangrijke grote wijzigingen besproken en is dit het uitgelezen moment voor leden om vragen te stellen aan het bestuur. Ieder lid van Rijshaeghe is welkom om aanwezig te zijn bij de Algemene Ledenvergadering. De stukken van de ALV bekijk je op onze pagina Bestuur & Commissies.

 

BINGO

Zin om eens met andere ballen bezig te zijn? Doe dan vrijdagavond 9 februari mee met de BINGO-avond! Je speelt drie rondes BINGO met tussendoor een loterij waar mooie prijzen te winnen zijn.
Inloop is vanaf 19.30 uur en we starten om 20.00 uur.  Geef je je vooraf op, dan betaal je €7,50 voor deelname, aan de deur betaal je €10,00.
Opgeven is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp Deelname BINGO-avond. Je hoeft niet lid te zijn om deel te nemen, iedereen is welkom!

 

Karaoke

Zondag 3 maart is de laatste speeldatum van de Onderlinge Zondagcompetitie. Deze populaire interne competitie sluiten we met een karaokemiddag/-avond onder leiding van karaokemaster Peter van Dam! Ook als je niet gespeeld hebt, ben je van harte welkom om jouw mooiste zangstem op te zetten. Bedenk alvast welk liedje jij wilt zingen. Horen we jou zondag 3 maart?

 

Helpende Handjes

Bij tennisvereniging Rijshaeghe hebben we geen vaste activiteitencommissie, zoals er bij andere verenigingen vaak wel is. We hebben een klein team van vrijwilligers die zich inzetten om diverse activiteiten te organiseren.
Lijkt het jou leuk om op incidentele basis mee te helpen met de organisatie en uitvoering van een activiteit, bijvoorbeeld de Clubkampioenschappen, het nieuwe goede-doelentoernooi of de shuffletoernooien? Meld je dan aan voor de nieuwe groepsapp Helpende Handjes! In deze groepsapp zullen we ruim van te voren een melding sturen voor welke activiteit we hulp nodig hebben.
Lijkt dit jou wat? Stuur dan een mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp Helpende Handjes met daarin je voor- en achternaam én je telefoonnummer.
Heb je nieuwe ideeën voor activiteiten, dan zijn die natuurlijk ook altijd van harte welkom!

 

Reservers KNLTB Voorjaarscompetitie

We zijn nog steeds op zoek naar reservespelers voor de KNLTB Voorjaarscompetitie. Speel jij niet vast in een competitieteam, maar vind je het wel leuk om af en toe mee te doen? Of speel je wel vast in een competitieteam, maar wil je je op een andere speeldag beschikbaar stellen als reserve? Dan ontvangen we graag een bericht van jou!
De captains van de teams ontvangen jouw naam, speelsterkte, telefoonnummer en e-mailadres, zodat zij contact met je op kunnen nemen wanneer zij een invaller nodig hebben (voor vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag). Mocht je benaderd worden, staat het je natuurlijk altijd vrij om nee te zeggen indien het die dag voor jou niet uitkomt.
Wil jij op de reservelijst gezet worden, en zo teams uit de brand helpen die een keer een invaller nodig hebben? Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp Reserve voorjaarscompetitie 2024.

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl