Nieuwsbrief 2 - december 2023

Inschrijven Onderlinge Zondagcompetitie en KNLTB Voorjaarscompetitie

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Inschrijven Onderlinge Zondagcompetitie – januari/februari/begin maart 2024
  • Inschrijven KNLTB Voorjaarscompetitie – april/mei/juni 2024

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe! Hopelijk zien we jullie zondag 7 januari (16.00 uur – 18.00 uur) allemaal bij de Nieuwjaarsreceptie, om met elkaar op het nieuwe jaar te proosten.
Ook kan je je t/m maandag 1 januari nog opgeven voor de Onderlinge Zondagcompetitie en t/m zondag 7 januari nog opgeven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie.

 

Onderlinge Zondagcompetitie

Zondag 7 januari 2024 start de Onderlinge Zondagcompetitie! Deze mixteamcompetitie bestaat uit 5 speeldagen (7 januari, 21 januari, 4 februari, 18 februari en 3 maart) met speeltijden van 14.00u tot 16.00u. Je vormt zelf een mixteam, dat bestaat uit minimaal twee mannen en twee vrouwen.

Er wordt een heren- en een damesdubbel gespeeld van 2 keer 25 minuten en daarna worden er twee gemengd dubbels gespeeld. Ook deze duren 2 keer 25 minuten. De games worden doorgeteld. Het inschrijfgeld bedraagt €20,00 per team.
#LINK114294NR2# of schrijf je in via onze pagina Onderlinge Zondagcompetitie of stuur een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp Opgave Onderlinge Zondagcompetitie.
Vermeld in de e-mail:
1) de teamnaam
2) de voor- en achternamen van de spelers van jouw team
3) voor welke categorie jullie willen inschrijven (5/6, 7/8 of 8/9)

Heb je geen team, maar wil je wel meedoen? Stuur ons dan ook een e-mail, waarin je vermeldt aan welke categorie je wilt deelnemen. Dan kijken wij of we een leuk team voor je kunnen vinden.

 

KNLTB Voorjaarscompetitie

Uiterlijk zondag 7 januari 2024 moet je (jouw team) weer inschrijven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2024!

Wil jij in het voorjaar meedoen aan de officiële voorjaarscompetitie van de KNLTB? Bekijk dan op onze pagina KNLTB Voorjaarscompetitie het aanbod van spelcategorieën, kies jouw categorie uit en stuur een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘Opgave KNLTB Voorjaarscompetitie’. Vermeld in de e-mail:
1) de speeldag (donderdag/vrijdag/zaterdag/zondag)
2) de gekozen categorie
3) alle voor- en achternamen van de spelers van jouw team
4) wie teamcaptain is

Krijg je zelf geen team bij elkaar? We zijn ook op zoek naar meerdere heren en vrouwen om gaten op te vullen in bestaande en nieuwe teams. Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘Teamgenoten gezocht KNLTB Voorjaarscompetitie’ met daarin:
1) jouw voor- en achternaam
2) voorkeur voor speeldag (vrijdag/zaterdag/zondag)
3) voorkeur voor soort team (damesteam/herenteam/mixteam)
4) jouw KNLTB-speelsterkte of een korte uitleg van jouw tenniservaring

Heb je nog nooit competitie gespeeld en wil je eerst meer weten over hoe een competitiedag in zijn werk gaat? Lees dan eerst onze pagina KNLTB-competitie door voor meer informatie en de voorwaarden waar je aan dient te voldoen om deel te nemen aan KNLTB-competities. Voor specifieke informatie over de Voorjaarscompetitie lees je onze pagina KNLTB Voorjaarscompetitie.

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl