Nieuwsbrief december 2023

Shuffletoernooi Kerst, Voorjaarscompetitie en Onderlinge Zondagcompetitie

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Shuffletoernooi: met een hint van Kerst – zondag 17 december 2023
  • Inschrijven KNLTB Voorjaarscompetitie – april/mei/juni 2024
  • Onderlinge Zondagcompetitie – januari/februari/begin maart 2024

Zin om lekker te tennissen deze winter? Schrijf je dan nu in voor het Shuffletoernooi (alleen inschrijven) of de Onderlinge Zondagcompetitie (teaminschrijving). En vergeet niet jouw team op te geven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie!

 

Shuffletoernooi

Laatste kans om in te schrijven!
Heb jij zondag 17 december nog niets te doen, maar wel zin in een pleziertoernooi? Schrijf je dan uiterlijk komende woensdag 13 december in voor het Shuffletoernooi Kerst!


Je schrijft je alleen in, maar er worden dubbels gespeeld. Iedere ronde schudden we de kaarten om te zien wie er met wie speelt en wie tegen wie speelt. Deelname is gratis!
Let op: het shuffletoernooi gaat door bij een minimumaantal van 16 deelnemers. Is dit aantal niet gehaald, dan krijg je hier donderdag 14 december bericht van.

Schrijf je in via onze pagina Shuffletoernooi of stuur een e-mail naar info@rijshaeghe.nl o.v.v. Deelname Shuffletoernooi Kerst.
Zien wij je volgende week zondag in een Kerstige outfit op de tennisbaan?

 

KNLTB Voorjaarscompetitie

Uiterlijk begin januari 2024 moet je (jouw team) weer inschrijven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2024. Bespreek daarom nu alvast met jouw team of jullie in het voorjaar weer gaan spelen. 

Wil jij in het voorjaar meedoen aan de officiële voorjaarscompetitie van de KNLTB? Bekijk dan op onze pagina KNLTB Voorjaarscompetitie het aanbod van spelcategorieën, kies jouw categorie uit en stuur een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘Opgave KNLTB Voorjaarscompetitie’. Vermeld in de e-mail:
1) de speeldag (donderdag/vrijdag/zaterdag/zondag)
2) de gekozen categorie
3) alle voor- en achternamen van de spelers van jouw team
4) wie teamcaptain is

Krijg je zelf geen team bij elkaar? We zijn ook op zoek naar meerdere heren en vrouwen om gaten op te vullen in bestaande en nieuwe teams. Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘Teamgenoten gezocht KNLTB Voorjaarscompetitie’ met daarin:
1) jouw voor- en achternaam
2) voorkeur voor speeldag (vrijdag/zaterdag/zondag)
3) voorkeur voor soort team (damesteam/herenteam/mixteam)
4) jouw KNLTB-speelsterkte of een korte uitleg van jouw tenniservaring

Heb je nog nooit competitie gespeeld en wil je eerst meer weten over hoe een competitiedag in zijn werk gaat? Lees dan eerst onze pagina KNLTB-competitie door voor meer informatie en de voorwaarden waar je aan dient te voldoen om deel te nemen aan KNLTB-competities. Voor specifieke informatie over de Voorjaarscompetitie lees je onze pagina KNLTB Voorjaarscompetitie.

 

Onderlinge Zondagcompetitie

Zondag 7 januari 2024 start de Onderlinge Zondagcompetitie! Deze mixteamcompetitie bestaat uit 5 speeldagen (7 januari, 21 januari, 4 februari, 18 februari en 3 maart) met speeltijden van 14.00u tot 16.00u. Je vormt zelf een mixteam, dat bestaat uit minimaal twee mannen en twee vrouwen.

Er wordt een heren- en een damesdubbel gespeeld van 2 keer 25 minuten en daarna worden er twee gemengd dubbels gespeeld. Ook deze duren 2 keer 25 minuten. De games worden doorgeteld. Het inschrijfgeld bedraagt €20,00 per team.
#LINK114294NR2# of schrijf je in via onze pagina Onderlinge Zondagcompetitie of stuur een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp Opgave Onderlinge Zondagcompetitie.
Vermeld in de e-mail:
1) de teamnaam
2) de voor- en achternamen van de spelers van jouw team
3) voor welke categorie jullie willen inschrijven (5/6, 7/8 of 8/9)

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl