Nieuwsbrief september 2023

Halloween, Stamppotten en Voorjaarscompetitie

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Shuffletoernooi: Halloween – zondag 29 oktober
  • Stamppottentoernooi – zondag 26 november
  • Inschrijven KNLTB Voorjaarscompetitie – april/mei/juni 2024

Hoewel het qua weer nog niet zo voelt, is de herfst al even begonnen, en is dit weekend al het officiële einde van de KNLTB Najaarscompetitie. Na de competitie organiseren wij weer diverse activiteiten: zien we jou in een goede verkleedoutfit tijdens het Halloween-shuffletoernooi? Of strijd je met jouw mixmaatje voor de rookworst tijdens het stamppottentoernooi?
En vergeet niet nu alvast met jouw competitieteam te bespreken of jullie in het voorjaar weer verder gaan als team!

 

Shuffletoernooi

Zondag 29 oktober mag je je weer verkleden, want dan staat het Shuffletoernooi HALLOWEEN op het programma! Kom jij gekleed als een bloederige zombie, lelijke heks, je favoriete superheld of iets heel anders?
Vind jij het leuk om eens tegen en met andere mensen te tennissen? Ben je op zoek naar nieuwe tenniscontacten? Doe dan mee!
Je schrijft je alleen in, maar er worden dubbels gespeeld. Iedere ronde schudden we de kaarten om te zien wie er met wie speelt en wie tegen wie speelt. Deelname is gratis!
Lees meer op onze pagina Shuffletoernooi en schrijf je uiterlijk vrijdag 27 oktober in.

 

Stamppottentoernooi

Zondag 26 november is het weer zo ver, het stamppottentoernooi!
Het stamppottentoernooi is een invitatiemixtoernooi, je kunt je dus ook inschrijven met een partner van een andere club, of met iemand die überhaupt geen lid is van een club.
Je speelt van 12.00u tot 16.00u en geniet daarna van de heerlijke stamppotten verzorgd door Welgelegen Food & Drinks. Het inschrijfgeld (incl. stamppottendiner) bedraagt €12,50 per persoon.
Lees meer op onze pagina Stamppottentoernooi en schrijf je uiterlijk woensdag 22 november in.  

 

KNLTB Voorjaarscompetitie

Uiterlijk begin januari 2024 moet je (jouw team) weer inschrijven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2024. Bespreek daarom nu alvast met jouw team of jullie in het voorjaar weer gaan spelen. 

Wil jij in het voorjaar meedoen aan de officiële voorjaarscompetitie van de KNLTB? Bekijk dan op onze pagina KNLTB Voorjaarscompetitie het aanbod van spelcategorieën, kies jouw categorie uit en stuur een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘Opgave KNLTB Voorjaarscompetitie’. Vermeld in de e-mail:
1) de speeldag (donderdag/vrijdag/zaterdag/zondag)
2) de gekozen categorie
3) alle voor- en achternamen van de spelers van jouw team
4) wie teamcaptain is

Krijg je zelf geen team bij elkaar? We zijn ook op zoek naar meerdere heren en vrouwen om gaten op te vullen in bestaande en nieuwe teams. Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘Teamgenoten gezocht KNLTB Voorjaarscompetitie’ met daarin:
1) jouw voor- en achternaam
2) voorkeur voor speeldag (vrijdag/zaterdag/zondag)
3) voorkeur voor soort team (damesteam/herenteam/mixteam)
4) jouw KNLTB-speelsterkte of een korte uitleg van jouw tenniservaring

Heb je nog nooit competitie gespeeld en wil je eerst meer weten over hoe een competitiedag in zijn werk gaat? Lees dan eerst onze pagina KNLTB-competitie door voor meer informatie en de voorwaarden waar je aan dient te voldoen om deel te nemen aan KNLTB-competities. Voor specifieke informatie over de Voorjaarscompetitie lees je onze pagina KNLTB Voorjaarscompetitie.

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl