Nieuwsbrief september 2023

Shuffletoernooi Halloween en Stamppottentoernooi

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Shuffletoernooi: Halloween – zondag 29 oktober
  • Stamppottentoernooi – zondag 26 november
  • Reserves KNLTB Najaarscompetitie – september/oktober

Dit weekend is de KNLTB Najaarscompetitie gestart (voor de jeugd al een weekend eerder), en de renovatie van de achterste rij banen was afgelopen woensdag klaar.
Alle ruimte om in het najaar weer mooie activiteiten te organiseren: zien we jou in een goede verkleedoutfit tijdens het Halloween-shuffletoernooi? Of strijd je met jouw mixmaatje voor de rookworst tijdens het stamppottentoernooi?
Heb je geen idee wat dit voor toernooien zijn? Lees dan snel verder voor meer informatie. 

 

Shuffletoernooi

Zondag 29 oktober mag je je weer verkleden, want dan staat het Shuffletoernooi HALLOWEEN op het programma! Kom jij gekleed als een bloederige zombie, lelijke heks, je favoriete superheld of iets heel anders?
Vind jij het leuk om eens tegen en met andere mensen te tennissen? Ben je op zoek naar nieuwe tenniscontacten? Doe dan mee!
Je schrijft je alleen in, maar er worden dubbels gespeeld. Iedere ronde schudden we de kaarten om te zien wie er met wie speelt en wie tegen wie speelt. Deelname is gratis!
Lees meer op onze pagina Shuffletoernooi en schrijf je uiterlijk vrijdag 27 oktober in.

 

Stamppottentoernooi

Zondag 26 november is het weer zo ver, het stamppottentoernooi!
Het stamppottentoernooi is een invitatiemixtoernooi, je kunt je dus ook inschrijven met een partner van een andere club, of met iemand die überhaupt geen lid is van een club.
Je speelt van 12.00u tot 16.00u en geniet daarna van de heerlijke stamppotten verzorgd door Welgelegen Food & Drinks. Het inschrijfgeld (incl. stamppottendiner) bedraagt €12,50 per persoon.
Lees meer op onze pagina Stamppottentoernooi en schrijf je uiterlijk woensdag 22 november in.  

 

Reserves KNLTB Najaarscompetitie

Zo tegen het einde van het zomerseizoen, kampen veel competitieteams met blessures, of uitval van spelers om leukere redenen zoals vakanties. Wil jij hen uit de brand helpen als invaller? Je kunt je nog steeds inschrijven als reserve! De KNLTB Najaarscompetitie loopt van half september t/m eind oktober.
De captains van de teams ontvangen jouw naam, speelsterkte, telefoonnummer en e-mailadres, zodat zij contact met je op kunnen nemen wanneer zij een invaller nodig hebben (voor vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag). Mocht je benaderd worden, staat het je natuurlijk altijd vrij om nee te zeggen indien het die dag voor jou niet uitkomt.

Wil jij op de reservelijst gezet worden, en zo teams uit de brand helpen die een keer een invaller nodig hebben? Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘reserve najaarscompetitie 2023’.
Heb je nog nooit competitie gespeeld en wil je eerst meer weten over hoe een competitiedag in zijn werk gaat? Lees dan ook onze algemene pagina’s KNLTB-competitie en KNLTB Najaarscompetitie.

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl