Nieuwsbrief juli 2023

Shuffletoernooi: Back to the court en reserves KNLTB Najaarscompetitie

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Shuffletoernooi: Back to the court (All white) – zondag 20 augustus
  • Reserves KNLTB Najaarscompetitie – september/oktober

Heb jij ook al zoveel zin in de nieuwe tennisbanen? Zoals Tennispark Welgelegen in hun nieuwsbrief van 12 juli heeft vermeld, start maandag 7 augustus de renovatie van de achterste rij banen. Tijdens de renovatie gaan we echter wel weer Shuffelen op de voorste rij, doe jij mee? En wil jij je nog aanmelden als reserve voor de KNLTB Najaarscompetitie? Lees dan snel verder!

 

Shuffletoernooi

Zondag 20 augustus keert het Shuffletoernooi BACK TO THE COURT (ALL WHITE) terug! Hoe zou jij eruit zien als je op Wimbledon zou spelen?
En vind jij het leuk om eens tegen en met andere mensen te tennissen? Ben je op zoek naar nieuwe tenniscontacten? Doe dan mee!
Je schrijft je alleen in, maar er worden dubbels gespeeld. Iedere ronde schudden we de kaarten om te zien wie er met wie speelt en wie tegen wie speelt. Deelname is gratis!
Lees meer op onze pagina Shuffletoernooi en schrijf je uiterlijk vrijdag 18 augustus in.

 

Reserves KNLTB Najaarscompetitie

De teams voor de KNLTB Najaarscompetitie zijn half juni opgegeven bij de KNLTB. Speel jij niet vast in een competitieteam, maar vind je het wel leuk om af en toe mee te doen? Je kunt je nog steeds inschrijven als reserve! De KNLTB Najaarscompetitie loopt van half september t/m eind oktober.
De captains van de teams ontvangen jouw naam, speelsterkte, telefoonnummer en e-mailadres, zodat zij contact met je op kunnen nemen wanneer zij een invaller nodig hebben (voor vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag). Mocht je benaderd worden, staat het je natuurlijk altijd vrij om nee te zeggen indien het die dag voor jou niet uitkomt.

Wil jij op de reservelijst gezet worden, en zo teams uit de brand helpen die een keer een invaller nodig hebben? Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘reserve najaarscompetitie 2023’.
Heb je nog nooit competitie gespeeld en wil je eerst meer weten over hoe een competitiedag in zijn werk gaat? Lees dan ook onze algemene pagina’s KNLTB-competitie en KNLTB Najaarscompetitie.

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl