Nieuwsbrief april 2023

Bestuurswijziging, reserves KNLTB Voorjaarscompetitie en Clubkampioenschappen

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Bestuurswijziging
  • Reserves KNLTB Voorjaarscompetitie
  • Clubkampioenschappen – 10 juni t/m 17 juni

Het voorjaarsseizoen is begonnen! Gisteren zijn onze competitieleden klaargestoomd voor de KNLTB Voorjaarscompetitie door de leraren van Tennisschool Jan de Rook, met hopelijk een mooie competitieperiode in het vooruitzicht. Wil jij je nog opgeven als reserve? Dat kan! Zet daarnaast nu alvast 10 t/m 17 juni in je agenda, want dan gaan we weer op zoek naar de kampioenen van dit jaar tijdens de Clubkampioenschappen.    

 

Bestuurswijziging

Tijdens de ALV (donderdag 9 februari) heeft een bestuurswijziging plaatsgevonden. Petra van Asten treedt terug als voorzitter Technische Commissie en wordt opgevolgd door Brenda Blok. Petra was sinds eind 2012 bestuurslid, en al vele jaren daarvoor actief als lid van de jeugdcommissie. Zij blijft nog wel actief als lid van de Technische Commissie. Brenda was vanaf 2019 al lid van de Technische Commissie en is sinds 2022 het aanspreekpunt voor de KNLTB Competities.
Wij bedanken Petra voor al haar jaren inzet voor het verenigingsbestuur en verwelkomen Brenda: Petra bedankt! Welkom Brenda!

 

Reserves KNLTB Voorjaarscompetitie

We zijn nog steeds op zoek naar reservespelers voor de KNLTB Voorjaarscompetitie. Speel jij niet vast in een competitieteam, maar vind je het wel leuk om af en toe mee te doen? Of speel je wel vast in een competitieteam, maar wil je je op een andere speeldag beschikbaar stellen als reserve? Dan ontvangen we graag een bericht van jou!
De captains van de teams ontvangen jouw naam, speelsterkte, telefoonnummer en e-mailadres, zodat zij contact met je op kunnen nemen wanneer zij een invaller nodig hebben (voor vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag). Mocht je benaderd worden, staat het je natuurlijk altijd vrij om nee te zeggen indien het die dag voor jou niet uitkomt.

Wil jij op de reservelijst gezet worden, en zo teams uit de brand helpen die een keer een invaller nodig hebben? Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘reserve voorjaarscompetitie 2023’.

 

Clubkampioenschappen

Blokkeer zaterdag 10 juni t/m zaterdag 17 juni nu alvast in je agenda, want dan spelen we de jaarlijkse Clubkampioenschappen (volwassenen)!
Het inschrijfgeld bedraagt €5,00 per onderdeel, en je kunt je voor maximaal twee onderdelen inschrijven. Let op: je kunt niet in dezelfde week ook deelnemen aan een Open Toernooi.
Lees meer op onze pagina Clubkampioenschappen of schrijf je direct in.

 

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl