Nieuwsbrief februari 2023

ALV, verenigingsbijdrage en reserves KNLTB Voorjaarscompetitie

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Algemene Ledenvergadering – donderdag 9 februari
  • Inning verenigingsbijdrage
  • Reserves KNLTB Voorjaarscompetitie

Gisteren heb je al een update van het tennispark ontvangen, en hierbij ontvang je ook de laatste informatie vanuit de tennisvereniging.   

 

Algemene Ledenvergadering

Op donderdag 9 februari 20.00u vindt de jaarlijkse ALV (Algemene Ledenvergadering) plaats.

Tijdens deze vergadering wordt het afgelopen jaar besproken (door middel van het jaarverslag, de balans en de winst- en verliesrekening) en wordt er naar het aankomende jaar gekeken (door middel van de begroting, het aanstellen van bestuur en commissies).

Daarnaast worden belangrijke grote wijzigingen besproken en is dit het uitgelezen moment voor leden om vragen te stellen aan het bestuur. Ieder lid van Rijshaeghe is welkom om aanwezig te zijn bij de Algemene Ledenvergadering. De stukken van de ALV bekijk je op onze pagina Bestuur & Commissies.

 

Inning verenigingsbijdrage

Eind februari/begin maart wordt de jaarlijkse verenigingsbijdrage geïnd. In 2023 is deze, net als voorgaande jaren, vastgesteld op €25. Deze bijdrage geldt voor ieder all-in lid van Tennispark Welgelegen: als all-inlid ben je immers ook automatisch en verplicht lid van TV Rijshaeghe. Van de jaarlijkse bijdrage worden diverse zaken betaald: de KNLTB-contributies, kosten voor administratieve zaken (bijvoorbeeld onze websitehosting en ledenadministratiepakket) en diverse leuke activiteiten. Heb jij vragen over de verenigingsbijdrage? Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl

 

 

Reserves KNLTB Voorjaarscompetitie

De teams voor de KNLTB Voorjaarscompetitie zijn begin januari opgegeven bij de KNLTB. Speel jij niet vast in een competitieteam, maar vind je het wel leuk om af en toe mee te doen? Je kunt je nog steeds inschrijven als reserve!
De captains van de teams ontvangen jouw naam, speelsterkte, telefoonnummer en e-mailadres, zodat zij contact met je op kunnen nemen wanneer zij een invaller nodig hebben (voor vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag). Mocht je benaderd worden, staat het je natuurlijk altijd vrij om nee te zeggen indien het die dag voor jou niet uitkomt.

Wil jij op de reservelijst gezet worden, en zo teams uit de brand helpen die een keer een invaller nodig hebben? Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘reserve voorjaarscompetitie 2023’.

 

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl