Nieuwsbrief november 2022

Met het racket op 2023 gericht

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Shuffletoernooi – zaterdag 17 december 2022
  • Inschrijven KNLTB Voorjaarscompetitie 2023
  • Onderlinge zondagcompetitie 2023

De december-feestmaand staat voor de deur, en langzamerhand kijken wij al vooruit naar 2023. Doe jij nog mee met het laatste Shuffletoernooi van dit jaar of richt je je al helemaal op het nieuwe jaar met de Onderlinge zondagcompetitie en KNLTB Voorjaarscompetitie? We hopen jouw inschrijving(en) snel te zien!  

 

Shuffletoernooi

Zaterdag 17 december is het laatste Shuffletoernooi van 2022, met als thema ‘Een hint van Kerst’.  Trek je foute kersttrui aan, hang kerstballen in je oren of doe iets anders creatiefs!
Je schrijft je alleen in, maar er worden dubbels gespeeld. Iedere ronde schudden we de kaarten om te zien wie er met wie speelt en wie tegen wie speelt. Deelname is gratis!
Lees meer op onze pagina Shuffletoernooi en schrijf je uiterlijk drie dagen van tevoren in.

 

KNLTB Voorjaarscompetitie

Tot en met zondag 8 januari 2023 kun je (jouw team) inschrijven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2023.
Wil jij in het voorjaar meedoen aan de officiële voorjaarscompetitie van de KNLTB? Bekijk dan op onze pagina KNLTB Voorjaarscompetitie het aanbod van spelcategorieën, kies jouw categorie uit en stuur een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘Opgave KNLTB Voorjaarscompetitie’. Vermeld in de e-mail:
1) de speeldag (donderdag/vrijdag/zaterdag/zondag)
2) de gekozen categorie
3) alle voor- en achternamen van de spelers van jouw team
4) wie teamcaptain is

Krijg je zelf geen team bij elkaar? We zijn ook op zoek naar meerdere heren en vrouwen om gaten op te vullen in bestaande en nieuwe teams. Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘Teamgenoten gezocht KNLTB Voorjaarscompetitie’ met daarin:
1) jouw voor- en achternaam
2) voorkeur voor speeldag (vrijdag/zaterdag/zondag)
3) voorkeur voor soort team (damesteam/herenteam/mixteam)
4) jouw KNLTB-speelsterkte of een korte uitleg van jouw tenniservaring

Heb je nog nooit eerder KNLTB-competitie gespeeld? Lees dan eerst onze pagina KNLTB-competitie door voor meer informatie en de voorwaarden waar je aan dient te voldoen om deel te nemen aan KNLTB-competities.

 

Onderlinge zondagcompetitie

Zondag 8 januari 2023 start de Onderlinge Zondagcompetitie, deze mixteamcompetitie bestaat uit 5 speeldagen (8 januari, 22 januari, 5 februari, 19 februari en 5 maart) met speeltijden van 14.00u tot 16.00u. Je vormt zelf een mixteam, dat bestaat uit minimaal twee mannen en twee vrouwen.

Er wordt een heren- en een damesdubbel gespeeld van 2 keer 25 minuten en daarna worden er twee gemengd dubbels gespeeld. Ook deze duren 2 keer 25 minuten. De games worden doorgeteld. Het inschrijfgeld bedraagt €20,00 per team.
Lees meer en schrijf je in via onze pagina Onderlinge Zondagcompetitie.

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl