Nieuwsbrief oktober 2022

Shuffelen en Stamppotten

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Shuffletoernooien – zondag 23 oktober 2022 en zaterdag 17 december 2022
  • Stamppottentoernooi – zondag 20 november 2022
  • Vooraankondiging: inschrijven KNLTB Voorjaarscompetitie 2023
  • Vooraankondiging: Onderlinge zondagcompetitie 2023

De bladeren vallen van de bomen, de KNLTB Najaarscompetitie is alweer halverwege, blijf jij de hele herfst en winter doortennissen? Wij hopen van wel, en dat je meedoet aan de vele activiteiten die eraan komen!  

 

Shuffletoernooi

 In 2022 staan nog twee Shuffletoernooien op het programma! Vind jij het leuk om eens tegen en met andere mensen te tennissen? Ben je op zoek naar nieuwe tenniscontacten? Doe dan mee met het Shuffletoernooi op zondag 23 oktober 2022 en/of het Shuffletoernooi van zaterdag 17 december 2022.
Je schrijft je alleen in, maar er worden dubbels gespeeld. Iedere ronde schudden we de kaarten om te zien wie er met wie speelt en wie tegen wie speelt. Deelname is gratis!
Het thema voor 23 oktober is HALLOWEEN: verkleed jij je als een bloederige zombie, lelijke heks, je favoriete superheld of iets heel anders?

Het thema voor 17 december is EEN HINT VAN KERST: trek je lelijke kersttrui aan, hang kerstballen in je oren of doe iets anders creatiefs!
Lees meer op onze pagina Shuffletoernooi en schrijf je uiterlijk drie dagen van tevoren in.

 

Stamppottentoernooi

Zondag 20 november is het weer zo ver, het stamppottentoernooi!
Het stamppottentoernooi is een invitatiemixtoernooi, je kunt je dus ook inschrijven met een partner van een andere club, of met iemand die überhaupt geen lid is van een club.
Je speelt van 12.00u tot 16.00u en geniet daarna van de heerlijke stamppotten verzorgd door Welgelegen Food & Drinks. Het inschrijfgeld (incl. stamppottendiner) bedraagt €12,50 per persoon.
Je kunt je vanaf nu inschrijven via onze pagina Stamppottentoernooi

 

KNLTB Voorjaarscompetitie

Het lijkt nog heel ver weg, maar je kunt nu alvast nadenken over de KNLTB Voorjaarscompetitie. Overleg met je huidige team of jullie nog in dezelfde samenstelling, speeldag of competitiesoort verder willen gaan. Speel je nog geen competitie? Vraag dan alvast rond bij je speelmaatjes of jullie misschien een team in het voorjaar willen vormen.
Vanaf begin december kun je jouw team opgeven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie, houd hiervoor de volgende nieuwsbrief in de gaten.
Ben je nog helemaal niet bekend met competitie spelen? Lees dan eerst onze pagina KNLTB-competitie.
Wil je alleen meer weten over de voorjaarscompetitie, lees dan onze pagina KNLTB Voorjaarscompetitie.

 

Onderlinge zondagcompetitie

Aan het begin van 2023 start de onderlinge zondagcompetitie, deze bestaat uit 5 speeldagen (om de zondag) met speeltijden van 14.00u tot 16.00u. De eerste speeldag is waarschijnlijk zondag 8 januari.
Vorm jij alvast een team, dat bestaat uit minimaal twee mannen en twee vrouwen?
Er wordt een heren- en een damesdubbel gespeeld van 2 keer 25 minuten en daarna worden er twee gemengd dubbels gespeeld. Ook deze duren 2 keer 25 minuten. De games worden doorgeteld. Het inschrijfgeld bedraagt €20,00 per team.
Ook hiervoor kun je je binnenkort pas opgeven, houd daarvoor de volgende nieuwsbrief in de gaten.
Bekijk voor meer informatie onze pagina Onderlinge Zondagcompetitie.

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl