Nieuwsbrief juli 2022

Shuffelen maar!

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Shuffletoernooi – zondag 21 augustus 2022
  • Golftoernooi – zondag 4 september 2022
  • Gezocht: reserves voor KNLTB Najaarscompetitie

Ben jij lekker vakantie aan het vieren? Of juist alle tennisparken aan het aflopen voor alle Open Toernooien? Wat je ook doet, wij staan alweer in de steigers voor de activiteiten die we in de tweede helft van dit jaar voor jullie gepland hebben.  

 

Shuffletoernooi


Na de succesvolle edities van vorig jaar, keren in de tweede helft van dit jaar de Shuffletoernooien weer terug! Vind jij het leuk om eens tegen en met andere mensen te tennissen? Ben je op zoek naar nieuwe tenniscontacten? Doe dan mee met het eerste Shuffletoernooi op zondag 21 augustus 2022.
Je schrijft je alleen in, maar er worden dubbels gespeeld. Iedere ronde schudden we de kaarten om te zien wie er met wie speelt en wie tegen wie speelt. Deelname is gratis!
Het thema is BACK TO THE COURT (ALL WHITE): hoe zou jij eruit zien als je op Wimbledon zou spelen?!
Lees meer op onze pagina Shuffletoernooi en schrijf je uiterlijk vrijdag 19 augustus in.

Golftoernooi

Laat jij de tennistas wel eens thuis en ga je in plaats daarvan met je golfclubs op stap? Doe dan mee aan het TV Rijshaeghe Golftoernooi!
Het is al een aantal jaar geleden dat we voor het laatst hebben gestreden voor de TV Rijshaeghe Golfer van het Jaar, dus de vraag is nu: wie wordt de Golfkampioen van 2022?
Op zondag 4 september 2022 gaat de strijd van start! Deelnemers wordt om 10.30 uur verwacht bij Golfbaan Delfland te Schipluiden. Bij aanmelding worden jullie ontvangen met koffie/thee en iets lekkers en vanaf 11.30 uur start de eerste flight.
Wanneer iedereen binnen is, wordt er een snackje neergezet en de scores geteld. De prijsuitreiking volgt daarom spoedig, met natuurlijk leuke prijzen.
De kosten voor deze gezellige dag bedragen €70,00 p.p. (dit is exclusief de drankjes na afloop)
LET OP: je moet in het bezit zijn van je GVB om deel te kunnen nemen aan het Golftoernooi.
Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘opgave Golftoernooi 2022’.

 

Reserve Najaarscompetitie

De teams voor de KNLTB Najaarscompetitie zijn half juni opgegeven bij de KNLTB. Speel jij niet vast in een competitieteam, maar vind je het wel leuk om af en toe mee te doen? Je kunt je nog steeds inschrijven als reserve!
De captains van de teams ontvangen jouw naam, speelsterkte, telefoonnummer en e-mailadres, zodat zij contact met je op kunnen nemen wanneer zij een invaller nodig hebben (voor vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag). Mocht je benaderd worden, staat het je natuurlijk altijd vrij om nee te zeggen indien het die dag voor jou niet uitkomt.

Wil jij op de reservelijst gezet worden, en zo teams uit de brand helpen die een keer een invaller nodig hebben? Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘reserve najaarscompetitie 2022’.

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl