Word jij (club)kampioen?

nieuwsbrief mei 2022

De KNLTB Voorjaarscompetitie is bijna ten einde en we hebben de komende maanden weer prachtige activiteiten voor jullie gepland: word jij Clubkampioen? Schrijf je met jouw competitieteam alvast in voor de KNLTB Najaarscompetitie? Doe je met een mixpartner mee met het Independence Day toernooi? Of kies je een dag voor een andere sport dan tennis en zien we jou deelnemen aan het Golftoernooi?
Lees er nu meer over in deze nieuwsbrief!.

 

Afsluiting KNLTB Voorjaarscompetitie
Komende zaterdag (28 mei) is de laatste officiële speeldag van de KNLTB Voorjaarscompetitie op zaterdag en vindt traditiegetrouw de Afsluiting plaats. Overdag zijn er nog vele mooie wedstrijden te bekijken, vanaf een uur of 18.00 begint een avond vol muzikaal plezier: met een optreden van de welGELEGENHEIDSband én muziekbingo! Kom jij ook? 

 

Clubkampioenschappen
Zondag 12 juni t/m zaterdag 18 juni spelen we de Clubkampioenschappen. Ben jij er dit jaar ook weer bij? Het inschrijfgeld bedraagt €5,00 per onderdeel, en je kunt je voor maximaal twee onderdelen inschrijven.
Lees meer op onze pagina Clubkampioenschappen of schrijf je direct in.

 

KNLTB Najaarscompetitie
De KNLTB Najaarscompetitie bestaat dit jaar voor het eerst uit 5 ipv 7 speeldagen. Er wordt verder een normale Najaarscompetitie gespeeld, wat betekent dat er niet voor promotie/degradatie wordt gespeeld én dat de competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelden en niet op basis van teamrechten. Je kunt jouw team nog t/m vrijdag 10 juni opgeven voor deze competitie.
Bekijk op onze KNLTB Najaarscompetitie-pagina het aanbod van spelcategorieën, kies jouw categorie uit en stuur een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘opgave najaarscompetitie 2022’. Vermeld in de e-mail:
1) de speeldag (donderdag/vrijdag/zaterdag/zondag)
2) de gekozen categorie
3) alle voor- en achternamen van de spelers van jouw team
4) wie teamcaptain is
Je kunt jouw team opgeven tot en met vrijdag 10 juni.

 

Independence Day toernooi
Ruim twee jaar geleden wilden we dit mixtoernooi al voor het eerst organiseren, maar helaas heeft corona twee jaar lang roet in het eten gestrooid. Nu is het eindelijk dan zo ver: zondag 3 juli spelen we het Independence Day toernooi! Kleed je in rood, wit, blauw of behang jezelf met stars & stripes, zoek een medelid van het andere geslacht en schrijf je zelf snel in.
Lees meer op onze pagina Independence Day toernooi.

 

Golftoernooi
Laat jij de tennistas wel eens thuis en ga je in plaats daarvan met je golfclubs op stap? Doe dan mee aan het TV Rijshaeghe Golftoernooi!
Het is al een aantal jaar geleden dat we voor het laatst hebben gestreden voor de TV Rijshaeghe Golfer van het Jaar, dus de vraag is nu: wie wordt de Golfkampioen van 2022?

Op zondag 4 september 2022 gaat de strijd van start! Deelnemers wordt om 10.30 uur verwacht bij Golfbaan Delfland te Schipluiden. Bij aanmelding worden jullie ontvangen met koffie/thee en iets lekkers en vanaf 11.30 uur start de eerste flight.
Wanneer iedereen binnen is, wordt er een snackje neergezet en de scores geteld. De prijsuitreiking volgt daarom spoedig, met natuurlijk leuke prijzen.

De kosten voor deze gezellige dag bedragen €70,00 p.p. (dit is exclusief de drankjes na afloop)
LET OP: je moet in het bezit zijn van je GVB om deel te kunnen nemen aan het Golftoernooi.

Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘opgave Golftoernooi 2022’.

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl