Op naar een mooi voorjaar

nieuwsbrief maart 2022

Het jaar 2022 is een feit: het bestuur van Tennisvereniging Rijshaeghe wenst alle leden een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar toe! Wij hopen dat de overheid de coronamaatregelen snel versoepelt, zodat we de banen op het tennispark weer kunnen vullen met diverse georganiseerde activiteiten voor jullie.

 

Inning verenigingsbijdrage
Half maart wordt de jaarlijkse verenigingsbijdrage geïnd. In 2022 is deze, net als voorgaande jaren, vastgesteld op €25. Deze bijdrage geldt voor ieder all-in lid van Tennispark Welgelegen: als all-inlid ben je immers ook automatisch en verplicht lid van TV Rijshaeghe. Van de jaarlijkse bijdrage worden diverse zaken betaald: de KNLTB-contributies, kosten voor administratieve zaken (bijvoorbeeld onze websitehosting en ledenadministratiepakket) en diverse leuke activiteiten. Houd hiervoor binnenkort het nieuwe activiteitendoek bij de ingang van het tennispark in de gaten!
Heb jij vragen over de verenigingsbijdrage? Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl

 

Reserves KNLTB Voorjaarscompetitie
De teams voor de KNLTB Voorjaarscompetitie zijn begin januari opgegeven bij de KNLTB. Speel jij niet vast in een competitieteam, maar vind je het wel leuk om af en toe mee te doen? Je kunt je nog steeds inschrijven als reserve!
De captains van de teams ontvangen jouw naam, speelsterkte, telefoonnummer en e-mailadres, zodat zij contact met je op kunnen nemen wanneer zij een invaller nodig hebben (voor vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag). Mocht je benaderd worden, staat het je natuurlijk altijd vrij om nee te zeggen indien het die dag voor jou niet uitkomt.
Wil jij op de reservelijst gezet worden, en zo teams uit de brand helpen die een keer een invaller nodig hebben? Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘reserve voorjaarscompetitie 2022’.

 

KNLTB Zomeravondcompetitie
Wil jij naast de KNLTB Voorjaarscompetitie nóg vaker competitie spelen? Of komt spelen op een doordeweekse avond (woensdag) jou beter uit dan in het weekend? Stel dan een team samen en schrijf je in voor de KNLTB Zomeravondcompetitie. Je speelt zeven woensdagen achter elkaar (11 mei t/m 22 juni). Kijk voor meer informatie op onze pagina KNLTB Zomercompetitie.
Je kunt jouw team t/m zaterdag 19 maart 2022 opgeven door een e-mail te sturen naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘KNLTB Zomeravondcompetitie’. Vermeld in de e-mail:

1) de gekozen categorie
2) alle voor- en achternamen van de spelers van jouw team
3) wie teamcaptain is

 

Competitietraining & Captainsmeeting
Op zaterdagmiddag 2 april vindt de kick-off van de KNLTB Voorjaarscompetitie plaats met een competitietraining (volwassenen) én captainsmeeting. Speel jij in het voorjaar competitie, als teamlid of als reserve? Houd deze datum dan alvast vrij! Meer informatie volgt binnenkort.  

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl