Gelukkig nieuwjaar!

nieuwsbrief januari 2022

Het jaar 2022 is een feit: het bestuur van Tennisvereniging Rijshaeghe wenst alle leden een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar toe! Wij hopen dat de overheid de coronamaatregelen snel versoepelt, zodat we de banen op het tennispark weer kunnen vullen met diverse georganiseerde activiteiten voor jullie.

 

KNLTB Voorjaarscompetitie
De laatste weken zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie. Dit houdt in dat we aan het inventariseren zijn hoeveel teams zich hebben opgegeven, welke leden graag competitie willen spelen maar nog geen team hebben of niet vast in een competitieteam willen spelen maar alleen in willen vallen. Sommige leden zijn afgelopen week al benaderd omdat zij eerder hebben meegedaan.

Mocht je nog niet bekend zijn met competitie spelen en wil je wel graag meedoen in een team, geef dit dan door! Ook als je wel bekend bent en nog geen team hebt. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Wie weet sta jij straks met je nieuwe teamgenoten te zwoegen op de baan.

Je kunt je tot uiterlijk vrijdag 7 januari 2022 opgeven via info@rijshaeghe.nl of door een whatsapp-bericht te sturen naar Brenda Blok, 06-48505162.

– Meer algemene informatie over KNLTB Competities vind je hier op onze website.
– Specifieke informatie voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2022 vind je hier op onze website.

 

Onderlinge zondagcompetitie
De start van de onderlinge zondagcompetitie is uitgesteld in verband met de huidige coronamaatregelen. Zodra bekend is wanneer we kunnen starten, krijgen de deelnemers hierover bericht. Je kunt je team daarom nog steeds opgeven!

De onderlinge zondagcompetitie bestaat normaal gespreken uit 5 speeldagen (zo 9 jan (vervalt) – zo 23 jan – zo 6 feb – zo 20 feb – zo 6 mrt) met speeltijden van 14.00u tot 16.00u. Dit is een onderlinge competitie tussen teams, die bestaan uit minimaal twee mannen en twee vrouwen. Er wordt een heren- en een damesdubbel gespeeld van 2 keer 25 minuten en daarna worden er twee gemengd dubbels gespeeld. Ook deze duren 2 keer 25 minuten. De games worden doorgeteld. Het inschrijfgeld bedraagt €20,00 per team.
Bekijk voor meer informatie én de inschrijflink onze pagina Onderlinge Zondagcompetitie.

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl