Deze activiteiten kunnen nog wel!

De RijsHaegh(s)e Bal: nieuwsbrief december 2021

Het is voor sommige leden op dit moment iets lastiger om te tennissen door de verplichte sluiting om 17.00 uur. Zaterdag 18 december kun je echter wel meedoen met een superleuk shuffletoernooi én weer op tijd voor het diner thuis zijn. Ook kijken we alvast vooruit naar 2022 en kun je alvast voor zowel de onderlinge zondagcompetitie als KNLTB Voorjaarscompetitie inschrijven. Waar doe jij aan mee?

 

Shuffletoernooi
Na twee succesvolle edities in juni en juli van dit jaar, volgt op zaterdag 18 december om 12.00 uur het derde Shuffletoernooi. Eerder was de starttijd 13.00 uur, we hebben dit een uurtje vervroegd om onze horeca bij te staan door na het spelen iets langer te kunnen borrelen tot de verplichte sluitingstijd van 17.00 uur.
Je schrijft je alleen in, wij delen je vervolgens iedere speelronde met steeds 3 verschillende leden in. We spelen (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) 3 speelrondes van telkens drie kwartier. Zo speel je gedurende de middag dus met 9 andere leden. Deelname is GRATIS. Na afloop gaan we heerlijk borrelen met elkaar.
Wil je meer weten, of direct inschrijven, bekijk dan onze pagina Shuffletoernooi.

 

Onderlinge zondagcompetitie
De onderlinge zondagcompetitie bestaat uit 5 speeldagen (zo 9 jan – zo 23 jan – zo 6 feb – zo 20 feb – zo 6 mrt) met speeltijden van 14.00u tot 16.00u. Dit is een onderlinge competitie tussen teams, die bestaan uit minimaal twee mannen en twee vrouwen. Er wordt een heren- en een damesdubbel gespeeld van 2 keer 25 minuten en daarna worden er twee gemengd dubbels gespeeld. Ook deze duren 2 keer 25 minuten. De games worden doorgeteld. Het inschrijfgeld bedraagt €20,00 per team.
Bekijk voor meer informatie én de inschrijflink onze pagina Onderlinge Zondagcompetitie.

 

KNLTB Voorjaarscompetitie
Wil jij in het voorjaar meedoen aan de officiële voorjaarscompetitie van de KNLTB? Bekijk dan op onze pagina KNLTB Voorjaarscompetitie het aanbod van spelcategorieën, kies jouw categorie uit en stuur een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘Opgave KNLTB Voorjaarscompetitie’. Vermeld in de e-mail:
1) de speeldag (donderdag/vrijdag/zaterdag/zondag)
2) de gekozen categorie
3) alle voor- en achternamen van de spelers van jouw team
4) wie teamcaptain is
Je kunt jouw team opgeven tot en met vrijdag 7 januari 2022.
Heb je nog nooit eerder KNLTB-competitie gespeeld? Lees dan eerst onze pagina KNLTB-competitie door voor meer informatie en de voorwaarden waar je aan dient te voldoen om deel te nemen aan KNLTB-competities.

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl