Waar schrijf jij voor in?

De RijsHaegh(s)e Bal: nieuwsbrief oktober 2021

Geniet jij ook zo van het zachte najaarsweer? Het is heerlijk om buiten te tennissen: soms een laagje extra aan bij gure wind, soms opeens een laagje extra uit als de zon doorkomt. Ook later in de herfst en tijdens de winterperiode kun je prima buiten blijven tennissen!
Daarom organiseren wij weer diverse activiteiten, waar je vanaf nu voor in kunt schrijven. Bij welke activiteit(en) zien we jou verschijnen?!

 

Stamppottentoernooi
Zondag 21 november is het weer zo ver, het stamppottentoernooi!
Het stamppottentoernooi is een invitatiemixtoernooi, je kunt je dus ook inschrijven met een partner van een andere club, of met iemand die überhaupt geen lid is van een club.

Je speelt van 12.00u tot 16.00u en geniet daarna van de heerlijke stamppotten verzorgd door Welgelegen Food & Drinks. Het inschrijfgeld (incl. stamppottendiner) bedraagt €12,50 per persoon.
Je kunt je vanaf nu inschrijven via onze pagina Stamppottentoernooi.

 

Shuffletoernooi
Na twee succesvolle edities in juni en juli van dit jaar, volgt op zaterdag 18 december om 13.00 uur het derde Shuffletoernooi.
Je schrijft je alleen in, wij delen je vervolgens iedere speelronde met steeds 3 verschillende leden in. We spelen (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) 3 speelrondes van telkens drie kwartier. Zo speel je gedurende de middag dus met 9 andere leden. Deelname is GRATIS. Na afloop gaan we heerlijk borrelen met elkaar.
Wil je meer weten, of direct inschrijven, bekijk dan onze pagina Shuffletoernooi.

 

Onderlinge zondagcompetitie
De onderlinge zondagcompetitie bestaat uit 5 speeldagen (zo 9 jan – zo 23 jan – zo 6 feb – zo 20 feb – zo 6 mrt) met speeltijden van 14.00u tot 16.00u. Dit is een onderlinge competitie tussen teams, die bestaan uit minimaal twee mannen en twee vrouwen. Er wordt een heren- en een damesdubbel gespeeld van 2 keer 25 minuten en daarna worden er twee gemengd dubbels gespeeld. Ook deze duren 2 keer 25 minuten. De games worden doorgeteld. Het inschrijfgeld bedraagt €20,00 per team.
Bekijk voor meer informatie én de inschrijflink onze pagina Onderlinge Zondagcompetitie.

 

KNLTB Voorjaarscompetitie
Op dit moment kun je jouw team nog niet inschrijven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie. Wat kun je wel alvast doen? Bespreken met je teamgenoten of jullie doorgaan in dezelfde teamsamenstelling of misschien afscheid van elkaar nemen of extra teamgenoten gaan zoeken. Heb jij nog geen team, maar wel interesse om in het voorjaar KNLTB-competitie te gaan spelen? Vraag dan nu alvast rond bij je speelmaatjes, misschien kunnen jullie samen wel een heren-, dames-, of mixteam vormen!
De verwachting is dat de teamopgave half december t/m begin januari open wordt gesteld, houd onze nieuwsbrieven hiervoor in de gaten en zorg dat je tegen die tijd weet wat jullie gaan doen.

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl