Heren, Clubkampioenen en Reserves gezocht!

De RijsHaegh(s)e Bal: nieuwsbrief2 augustus 2021

Tennisvereniging Rijshaeghe is op zoek! Naar heren die in het najaar vrijdagavondcompetitie willen spelen, naar nieuwe clubkampioenen én naar reserves voor de KNLTB Najaarscompetitie. Heb jij interesse?

 

Heren gezocht
! ! ! MET SPOED GEZOCHT ! ! !

Was jij als heer te laat om je in te schrijven voor de KNLTB Najaarscompetitie, of ben je reservespeler geworden omdat je geen team had? Tennisvereniging Rijshaeghe is met spoed op zoek naar MINIMAAL 4 HEREN die 7 vrijdagavonden achter elkaar dubbelcompetitie willen spelen! Speeldata zijn: 17-09, 24-09, 01-10, 08-10, 15-10, 22-10, 29-10. Eventuele inhaaldagen: 05-11, 12-11, 19-11.

Heb jij interesse? Stuur ons dan zo snel mogelijk een e-mail (info@rijshaeghe.nl) en we nemen contact met je op.

Clubkampioenschappen
Zondag 5 september 2021 t/m zaterdag 11 september 2021 spelen we de Clubkampioenschappen. Je kunt je nog t/m woensdag 1 september inschrijven via onze website. Donderdag 2 september gaan we plannen en versturen we de indeling.
Ben jij er dit jaar ook weer bij? Het inschrijfgeld bedraagt €5,00 per onderdeel, en je kunt je voor maximaal twee onderdelen inschrijven.
Lees meer op onze pagina Clubkampioenschappen of schrijf je direct in.

Reserves KNLTB Najaarscompetitie
Speel jij niet vast in een competitieteam, maar vind je het wel leuk om af en toe mee te doen? Je kunt je nog steeds inschrijven als reserve!
De captains van de teams ontvangen jouw naam, speelsterkte, telefoonnummer en e-mailadres, zodat zij contact met je op kunnen nemen wanneer zij een invaller nodig hebben (voor vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag). Mocht je benaderd worden, staat het je natuurlijk altijd vrij om nee te zeggen indien het die dag voor jou niet uitkomt.
Wil jij op de reservelijst gezet worden, en zo teams uit de brand helpen die een keer een invaller nodig hebben? Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘reserve najaarscompetitie 2021’.

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl