Word jij clubkampioen 2021?

De RijsHaegh(s)e Bal - nieuwsbrief augustus 2021

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

 • Clubkampioenschappen 2021
 • Reserves KNLTB Najaarscompetitie

  Word jij dit jaar clubkampioen in de enkel, dubbel of mix?
  Begin september is het zo ver: de jaarlijkse Clubkampioenschappen!

   

  Clubkampioenschappen 2021

  Wanneer?
  De clubkampioenschappen vinden plaats van zondag 5 september t/m zaterdag 11 septemebr.
  Inschrijven is mogelijk t/m zondag 29 augustus.

   

  Voor wie?
  Alle volwassen spelers (17 jaar en ouder) van tennisvereniging Rijshaeghe/all-inleden van Tennispark Welgelegen én voor alle jeugdselectiespelers vanaf 15 jaar. Heb jij op dit moment nog een proeflidmaatschap bij Tennispark Welgelegen, maar ben je van plan om direct daarna over te gaan naar een all-inlidmaatschap (waardoor je ook direct lid wordt van de tennisvereniging), dan ben je van harte welkom om ook alvast deel te nemen. 

   

  Waarom meedoen?
  Voor nieuwe leden is dit een mooie manier om andere leden te leren kennen en ervaring op te doen met het spelen van wedstrijden.
  Voor de competitiespeler is dit een mooie manier om je voor te bereiden op de KNLTB Najaarscompetitie die half september van start gaat. Meet met jouw team hoe je er onderling voor staat in het enkelspel, of kies ervoor om de Clubkampioenschappen te gebruiken om samen wedstrijdritme op te doen voor je dubbelpartijen.
  Daarnaast is het natuurlijk erg gezellig om een onderling toernooi op je eigen park te spelen én mag je jezelf misschien wel de clubkampioen van 2010 noemen!

   

  Hoe schrijf ik in?
  Inschrijven voor de Clubkampioenschappen doe je niet zoals bij Open Toernooien via MijnKNLTB.nl, maar via onze website. Je moet hiervoor wel inloggen met jouw inloggegevens (dit zijn dezelfde inloggegevens als bij online reserveren voor het tennispark of trainingen reserveren bij de tennisschool). Je kunt ook een e-mail sturen naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘inschrijving clubkampioenschappen’. Vermeld hierin je voor- en achternaam, aan welke categorieën je mee wilt doen en bij een dubbel/mix wie je speelmaatje is. 

   

  Speelinformatie

  • Er wordt gespeeld in de categorieën herenenkel, damesenkel, herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Je kunt je zelf niet in een speelsterktecategorie (5/6/7/8) inschrijven. Uiteraard houden we bij het maken van de indelen wél rekening met speelsterktes: een net-begonnen tennisser met speelsterkte 8/9 speelt dus niet tegen een ervaren tennisser met speelsterkte 5/6.
  • Je kunt je voor maximaal twee categorieën inschrijven, je zult dus een keuze moeten maken of je clubkampioen wilt worden in het enkel-, dubbel- of mixspel.
  • Er wordt (voor zover mogelijk) in poulevorm gespeeld, dus iedereen speelt minimaal twee wedstrijden.
  • Je mag eén verhindering doorgeven (doordeweeks), maar dient wel op de finaledag beschikbaar te zijn.
  • Het inschrijfgeld bedraagt €5 per persoon per onderdeel.

   

   

  Reserves KNLTB Najaarscompetitie

  De teams voor de KNLTB Najaarscompetitie zijn half juni opgegeven bij de KNLTB. Speel jij niet vast in een competitieteam, maar vind je het wel leuk om af en toe mee te doen? Je kunt je nog steeds inschrijven als reserve!
  De captains van de teams ontvangen jouw naam, speelsterkte, telefoonnummer en e-mailadres, zodat zij contact met je op kunnen nemen wanneer zij een invaller nodig hebben (voor vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag). Mocht je benaderd worden, staat het je natuurlijk altijd vrij om nee te zeggen indien het die dag voor jou niet uitkomt.

  Wil jij op de reservelijst gezet worden, en zo teams uit de brand helpen die een keer een invaller nodig hebben? Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘reserve najaarscompetitie 2021’.

   

  Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
  Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl