Nieuwsbrief mei 2021

De RijsHaegh(s)e Bal

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • KNLTB Voorjaarscompetitie (senioren): geannuleerd
  • Whatsappgroep ‘Rijshaeghemaatje gezocht?!’

Tot hoe laat heb jij op de baan gestaan nadat de avondklok eraf is? En heb jij al op ons mooie terras van Welgelegen Food & Drinks gezeten sinds de versoepelingen van 28 april? Langzamerhand wordt er gelukkig weer meer mogelijk op ons mooie park!
Helaas is het nog steeds niet toegestaan om in georganiseerd verband wedstrijden te spelen, en kunnen we daarom nog geen pleziertoernooien of Clubkampioenschappen voor jullie organiseren. Zodra dit weer mogelijk is, steken wij onze koppen bij elkaar om een mooie activiteit voor onze leden op poten te zetten.
Voor nu brengen we jullie op de hoogte van het laatste nieuws én brengen we nogmaals een nieuwe manier om speelmaatjes te regelen onder jullie aandacht.

 

KNLTB Voorjaarscompetitie

De KNLTB heeft vandaag moeten besluiten de KNLTB Voorjaarscompetitie voor de seniorenteams definitief te annuleren. Deze wordt – net als vorig jaar – verschoven naar het najaar onder de naam KNLTB Competitie 2021. In de week van 11 mei (na de volgende persconferentie) hoopt de KNLTB meer duidelijkheid te kunnen geven of de jeugdcompetitie in verkorte vorm kan doorgaan.
Meer informatie vind je in dit KNLTB-nieuwsbericht.

In het najaar worden dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Competitiespelers die zich hadden ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie kunnen met hetzelfde team, aan dezelfde competitiesoort en in dezelfde competitieklasse spelen tijdens de Najaarscompetitie. Daarnaast kunnen er nieuwe teams worden gevormd en aangemeld. Ook kunnen teams die niet kunnen of willen deelnemen in het najaar besluiten om niet mee te doen. Binnenkort ontvangen wij meer informatie over het inschrijven voor de Najaarscompetitie en brengen we jullie verder op de hoogte. 

Rijshaeghemaatje gezocht?!

Sinds onze nieuwsbrief van vorige maand, zijn de eerste enthousiaste leden toegetreden tot onze whatsappgroep ‘Rijshaeghemaatje gezocht?!”
Ben jij als nieuw (of minder nieuw) lid nog op zoek naar tennismaatjes om vrij te spelen? Stuur een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met daarin je voor- en achternaam en telefoonnummer, de beheerders voegen je dan zo snel mogelijk toe aan deze whatsappgroep.

Let op: deze whatsappgroep is alleen bedoeld om tennisafspraken voor vrijspelen te maken en niet voor andere doeleinden (tennisgerelateerd of anderszins gerelateerd). Wij verwachten dat iedere deelnemer verstandig omgaat met de contactgegevens van anderen.  

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl