Nieuwsbrief april 2021

De RijsHaegh(s)e Bal

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Inning verenigingsbijdrage
  • KNLTB Voorjaarscompetitie: uitgesteld naar begin juni
  • Nieuw! Whatsappgroep ‘Rijshaeghemaatje gezocht?!’

Sinds enige tijd mag er weer gedubbeld worden, en met de uitbreiding van de avondklok kan er gelukkig ook tot een uurtje later getennist worden. Helaas is het nog steeds niet toegestaan om in georganiseerd verband wedstrijden te spelen. Wel brengen we jullie graag op de hoogte van het laatste nieuws én bieden we jullie een nieuwe manier om speelmaatjes te regelen.

 

Inning verenigingsbijdrage

In onze vorige nieuwsbrief vertelden we dat de jaarlijkse verenigingsbijdrage begin maart zou worden geïnd, door omstandigheden is dit echter vertraagd. De verenigingsbijdrage wordt nu begin april geïnd.
In 2021 is deze, net als voorgaande jaren, vastgesteld op €25. Deze bijdrage geldt voor ieder all-in lid van Tennispark Welgelegen: als all-inlid ben je immers ook automatisch en verplicht lid van TV Rijshaeghe. Van de jaarlijkse bijdrage worden diverse zaken betaald: de KNLTB-contributies, kosten voor administratieve zaken (bijvoorbeeld onze websitehosting en ledenadministratiepakket) en diverse leuke activiteiten. Wij hopen dit laatste natuurlijk snel weer voor jullie te mogen organiseren!
Heb jij vragen over de verenigingsbijdrage? Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl 

 

KNLTB Voorjaarscompetitie

Met opnieuw een verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in mei heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin juni (week 22).
Dit betekent dat er geen volledige competitie gespeeld zal worden, maar de KNLTB een keuze maakt uit 5,4 of 3 speeldata. Meer informatie vind je in dit KNLTB-nieuwsbericht.

Wil of kan jouw team in deze nieuwe periode niet deelnemen? Laat dit ons dan uiterlijk 8 april weten via info@rijshaeghe.nl. Bij geen bericht van jouw team, gaan we ervan uit dat jouw team deelneemt aan de KNLTB Voorjaarscompetitie 2021.

 

Rijshaeghemaatje gezocht?!

Regelmatig ontvangen wij berichten van nieuwe (of minder nieuwe) leden die op zoek zijn naar tennismaatjes om vrij te spelen. Om dit te vereenvoudigen starten wij nu speciaal voor jullie de whatsappgroep ‘Rijshaeghemaatje gezocht’. Wil jij je tenniscontacten uitbreiden en toegevoegd worden aan deze groep? Stuur een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met daarin je voor- en achternaam en telefoonnummer, de beheerders voegen je dan zo snel mogelijk toe.

Let op: deze whatsappgroep is alleen bedoeld om tennisafspraken voor vrijspelen te maken en niet voor andere doeleinden (tennisgerelateerd of anderszins gerelateerd). Wij verwachten dat iedere deelnemer verstandig omgaat met de contactgegevens van anderen.  

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl