Nieuwsbrief maart 2021

De RijsHaegh(s)e Bal

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Inning verenigingsbijdrage
  • KNLTB Voorjaarscompetitie: uitgesteld naar begin mei

Sinds 1,5 week genieten we van een voorproefje van het voorjaar en we zien dan ook dat de tennisbanen vol staan met enkelpartijen. Wij duimen met z’n allen dat er snel ruimte komt om de coronamaatregelen te versoepelen, zodat er ook weer gedubbeld mag worden en uiteindelijk in georganiseerd verband wedstrijden gespeeld mogen worden. Op dit moment brengen we jullie op de hoogte van twee belangrijke zaken:

 

Inning verenigingsbijdrage

Begin maart wordt de jaarlijkse verenigingsbijdrage geïnd. In 2021 is deze, net als voorgaande jaren, vastgesteld op €25. Deze bijdrage geldt voor ieder all-in lid van Tennispark Welgelegen: als all-inlid ben je immers ook automatisch en verplicht lid van TV Rijshaeghe. Van de jaarlijkse bijdrage worden diverse zaken betaald: de KNLTB-contributies, kosten voor administratieve zaken (bijvoorbeeld onze websitehosting en ledenadministratiepakket) en diverse leuke activiteiten. Wij hopen dit laatste natuurlijk snel weer voor jullie te mogen organiseren!
Heb jij vragen over de verenigingsbijdrage? Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl 

 

KNLTB Voorjaarscompetitie

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei.
De aangepaste speeldata zijn te vinden op onze pagina KNLTB Voorjaarscompetitie.
Op 8 maart staat een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland, dan bekijkt de KNLTB de situatie, verwachtingen en mogelijkheden opnieuw. Uiterlijk 1 maand voor de start van de competitie, neemt de KNLTB een besluit over de daadwerkelijke start van de competitie begin mei. Mocht een start begin mei door de dan geldende maatregelen toch nog niet mogelijk zijn, is er een week uitloop naar start in de 2e week van mei, of wordt een gekozen voor een aangepaste vorm van competitie met bijvoorbeeld minder speeldagen.
Wil je meer weten over de verschillende scenario’s voor de KNLTB Voorjaarscompetitie of komen er andere vragen bij je op? Bekijk dan de KNLTB-pagina Veelgestelde vragen | Corona, kopje Competitie. 

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl