Nieuwsbrief januari 2021

De RijsHaegh(s)e Bal

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Onderlinge zondagcompetitie 2021 – geannuleerd
  • Algemene Ledenvergadering – uitgesteld
  • Sparen voor Rijshaeghe

 

Hoewel het op dit moment nog niet mogelijk is, hopen wij dat 2021 uiteindelijk een jaar wordt waarin we langzamerhand weer diverse mooie activiteiten voor jullie mogen organiseren. Op dit moment moeten we jullie helaas echter nog op de hoogte stellen van activiteiten die zijn geannuleerd of uitgesteld.

 

Onderlinge Zondagcompetitie

Gezien de verlenging van de lockdown t/m 9 februari, en de verwachting dat de eerste versoepeling op tennisgebied van enkelen naar dubbelen zal zijn, maar er dan nog geen georganiseerde wedstrijden mogen worden gespeeld, hebben wij moeten besluiten de onderlinge zondagcompetitie voor 2021 te schrappen. Schrijf je tegen het einde van dit jaar allemaal massaal in voor de nieuwe reeks, zodat we 2022 met de grootste onderlinge zondagcompetitie ooit kunnen starten!

 

Algemene Ledenvergadering

Normaliter vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) altijd halverwege januari op een donderdagavond plaats. Vanwege de coronamaatregelen is de ALV voorlopig uitgesteld. Zodra deze ingepland kan worden, ontvangen alle leden van Tennisvereniging Rijshaeghe hier een uitnodiging voor.

 

Sparen voor Rijshaeghe

Wil jij met weinig moeite een steentje bijdragen aan onze vereniging? En bestel je op dit moment veel online? Sponsor dan gratis onze tennisvereniging!
Bezoek onze Sponsorklikspagina, klik door naar een van de aangesloten webshops en plaats hier je bestelling. De vereniging ontvangt commissie over het door jou bestelde bedrag.

Jij betaalt niets extra en Sponsorkliks ontvangt geen persoonlijke gegevens over jou, maar je helpt hiermee wel de vereniging. Afhankelijk bij welke webshop je bestelt, kan de commissie oplopen tot 10% van het door jou bestelde bedrag!
Let op: indien je iets bestelt via je telefoon, kun je niet de app van de betreffende webshop gebruiken.
Je vindt de link naar onze SponsorKlikspagina op onze homepage en via het menu Partners -> SponsorKliks.

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl