Nieuwsbrief november 2020

Actie(f) Rijshaeghe

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Onderlinge zondagcompetitie 2021
  • Inschrijven KNLTB Voorjaarscompetitie (april t/m juni 2021)
  • Sparen voor Rijshaeghe
  • Social Media

 

De afgelopen maanden zijn veel van onze activiteiten geannuleerd vanwege de coronamaatregelen: vooraf hadden we al besloten het Pink Ribbontoernooi niet door te laten gaan, de KNLTB Najaarscompetitie werd vroegtijdig beëindigd, het Nieuwe-ledentoernooi werd eerst verplaatst en daarna geannuleerd en het Stamppottentoernooi dat komende zondag plaats zou vinden kon helaas ook niet door gaan.
Toch kijken wij alvast vooruit naar 2021, waarin we hopen dat we langzamerhand van het ‘nieuwe normaal’ naar het ‘oude normaal’ kunnen terugkeren.
Je kunt je vanaf nu dan ook weer voor een aantal activiteiten inschrijven, uiteraard onder voorbehoud van de op dat moment geldende coronamaatregelen.

 

Onderlinge Zondagcompetitie

De onderlinge zondagcompetitie bestaat uit 5 speeldagen (zo 3 jan – zo 17 jan – zo 31 jan – zo 14 feb – zo 28 feb) met speeltijden van 14.00u tot 16.00u. Dit is een onderlinge competitie tussen teams, die bestaan uit minimaal twee mannen en twee vrouwen. Er wordt een heren- en een damesdubbel gespeeld van 2 keer 25 minuten en daarna worden er twee gemengd dubbels gespeeld. Ook deze duren 2 keer 25 minuten. De games worden doorgeteld.
*Indien de eerste speeldag niet door kan gaan, wordt er ook op zondag 14 maart gespeeld*
Bekijk voor meer informatie én de inschrijflink onze pagina Onderlinge Zondagcompetitie.

 

KNLTB Voorjaarscompetitie

Wil jij in het voorjaar meedoen aan de officiële voorjaarscompetitie van de KNLTB? Bekijk dan op onze pagina KNLTB Voorjaarscompetitie het aanbod van spelcategorieën, kies jouw categorie uit en stuur een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘Opgave KNLTB Voorjaarscompetitie’. Vermeld in de e-mail:
1) de speeldag (donderdag/vrijdag/zaterdag/zondag)
2) de gekozen categorie
3) alle voor- en achternamen van de spelers van jouw team
4) wie teamcaptain is
Je kunt jouw team opgeven tot en met donderdag 7 januari 2021.
Heb je nog nooit eerder KNLTB-competitie gespeeld? Lees dan eerst onze pagina KNLTB-competitie door voor meer informatie en de voorwaarden waar je aan dient te voldoen om deel te nemen aan KNLTB-competities.

 

Sparen voor Rijshaeghe

Sponsor gratis onze tennisvereniging! Bezoek onze Sponsorklikspagina, klik door naar een van de aangesloten webshops en plaats hier je bestelling. De vereniging ontvangt commissie over het door jou bestelde bedrag.
Jij betaalt niets extra en Sponsorkliks ontvangt geen persoonlijke gegevens over jou, maar je helpt hiermee wel de vereniging. Afhankelijk bij welke webshop je bestelt, kan de commissie oplopen tot 10% van het door jou bestelde bedrag!
Let op: indien je iets bestelt via je telefoon, kun je niet de app van de betreffende webshop gebruiken.
Je vindt de link naar onze SponsorKlikspagina op onze homepage en via het menu Partners -> SponsorKliks.

 

Social Media

Wees altijd als eerste op de hoogte van nieuws van onze vereniging en volg ons op Facebook of Instagram!

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl