Coronanieuws

WOENSDAG 14 OKTOBER

Na de persconferentie van dinsdag 13 oktober, zijn er per woensdag 14 oktober 22.00u aanvullende maatregelen ingegaan om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Wat betekent dit voor jou als lid van TV Rijshaeghe?

 

KNLTB Competitie 2020

Om het aantal reisbewegingen, het sociale verkeer en het aantal contacten tussen mensen te verminderen zijn sportwedstrijden niet meer toegestaan.
De KNLTB Competitie 2020 is daarom per direct beëindigd, zowel voor volwassenen als voor jeugd.
Vrijspelen en trainingen volgen is gelukkig nog wel mogelijk.

– Heb je vragen over de beëindiging van de KNLTB Competitie, bekijk dan de pagina Veelgestelde vragen van de KNTLB.
– Ga jij vrijspelen, lees dan de belangrijkste regels waar jij je als vrijspeler aan dient te houden op de pagina van Tennispark Welgelegen.
– Volg jij trainingen, lees dan de belangrijkste regels waar jij je tijdens de training aan dient te houden op de pagina van Tennisschool Jan de Rook.

 

Aankomende activiteiten

De eerstvolgende activiteiten die gepland staan zijn het Nieuwe-ledentoernooi op zondag 8 november en het Stamppottentoernooi op zondag 22 november. De door het kabinet ingevoerde maatregelen gelden voorlopig voor vier weken, en worden na twee weken beoordeeld. Of deze activiteiten door kunnen en mogen gaan, is op dit moment dus nog onzeker. Zodra we hier meer over weten, brengen we jullie op de hoogte.

Mocht je vragen hebben, laat het dan zo snel mogelijk weten door middel van een e-mail naar info@rijshaeghe.nl