Word jij Clubkampioen 2020?

Nieuwsbrief augustus 2020 - Actie(f) Rijshaeghe

Je hebt nog één week om je in te schrijven voor de Clubkampioenschappen!

Wanneer?
De clubkampioenschappen vinden plaats van zondag 23 augustus t/m zaterdag 29 augustus.
Inschrijven is nog mogelijk t/m zondag 16 augustus

Voor wie?
Alle volwassen spelers (17 jaar en ouder) van tennisvereniging Rijshaeghe/all-inleden van Tennispark Welgelegen én voor alle jeugdselectiespelers vanaf 15 jaar. Heb jij op dit moment nog een proeflidmaatschap bij Tennispark Welgelegen, maar ben je van plan om direct daarna over te gaan naar een all-inlidmaatschap (waardoor je ook direct lid wordt van de tennisvereniging), dan ben je van harte welkom om ook alvast deel te nemen. 

Waarom meedoen?

  • Voor nieuwe leden is dit een mooie manier om andere leden te leren kennen en ervaring op te doen met het spelen van wedstrijden.
  • Voor de competitiespeler is dit een mooie manier om je voor te bereiden op de KNLTB Najaarscompetitie die half september van start gaat. Meet met jouw team hoe je er onderling voor staat in het enkelspel, of kies ervoor om de Clubkampioenschappen te gebruiken om samen wedstrijdritme op te doen voor je dubbelpartijen.
  • Daarnaast is het natuurlijk erg gezellig om een onderling toernooi op je eigen park te spelen én mag je jezelf misschien wel de clubkampioen van 2020 noemen!

 

Hoe schrijf ik in?

Inschrijven voor de Clubkampioenschappen doe je niet zoals bij Open Toernooien via MijnKNLTB.nl, maar via onze website. Je moet hiervoor wel inloggen met jouw inloggegevens (dit zijn dezelfde inloggegevens als bij online reserveren voor het tennispark of trainingen reserveren bij de tennisschool).

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘inschrijving clubkampioenschappen’. Vermeld hierin je voor- en achternaam, aan welke categorieën je mee wilt doen en bij een dubbel/mix wie je speelmaatje is.

Speelinformatie

  • Er wordt gespeeld in de categorieën herenenkel, damesenkel, herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Je kunt je zelf niet in een speelsterktecategorie (5/6/7/8) inschrijven. Uiteraard houden we bij het maken van de indelen wél rekening met speelsterktes: een net-begonnen tennisser met speelsterkte 8/9 speelt dus niet tegen een ervaren tennisser met speelsterkte 5/6.
  • Je kunt je voor maximaal twee categorieën inschrijven, je zult dus een keuze moeten maken of je clubkampioen wilt worden in het enkel-, dubbel- of mixspel.
  • Er wordt (voor zover mogelijk) in poulevorm gespeeld, dus iedereen speelt minimaal twee wedstrijden.
  • Je mag eén verhindering doorgeven (doordeweeks), maar dient wel op de finaledag beschikbaar te zijn.
  • Het inschrijfgeld bedraagt €5 per persoon per onderdeel.

Eind-BBQ
Op de finaledag (zaterdag 29 augustus) vindt de prijsuitreiking na afloop van de laatste wedstrijden (rond 18.00u) plaats. Welgelegen Food & Drinks verzorgt op hetzelfde tijdstip een heerlijke eind-BBQ, voor wie hieraan mee wil doen. Je betaalt hiervoor €12,50 per persoon en kunt dan genieten van het volgende menu:
– hamburger, kipsaté satésaus, garnalen
– bruin/wit stokbrood met kruidenboter, aioli en tapenade
– huzarensalade en groene salade.
Wil je je gelijk inschrijven voor de BBQ, stuur dan een e-mail naar info@welgelegenfoodanddrinks.nl met als onderwerp ‘BBQ Clubkampioenschappen’. Geef in de mail je voor- en achternaam door en met hoeveel personen je komt barbecueën.

Inschrijven voor de BBQ is mogelijk t/m woensdag 26 augustus.

 

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl