Nieuwsbrief juli 2020

Actie(f) Rijshaeghe

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Clubkampioenschappen 2020
  • Reserves KNLTB Najaarscompetitie

 

In onze vorige nieuwsbrief vertelden we dat de Clubkampioenschappen (7 juni t/m 14 juni) niet door konden gaan in verband met de coronamaatregelen, dit keer hebben we beter nieuws: de Clubkampioenschappen vinden toch plaats in 2020! En wel van zondag 23 augustus t/m zaterdag 29 augustus.

 

Clubkampioenschappen

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de Clubkampioenschappen! Er wordt gespeeld in de categorieën herenenkel, damesenkel, herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Anders dan je van ons gewend bent, kun je niet zelf in een speelsterktecategorie inschrijven. Uiteraard houden we bij het maken van de indelingen wél rekening met speelsterktes.

Je kunt je voor maximaal twee categorieën opgeven, je zult dus een keuze moeten maken of je Clubkampioen wilt worden in het enkel-, dubbel- of mixspel.
Er wordt (voor zover mogelijk) in poulevorm gespeeld, dus iedereen speelt minimaal twee wedstrijden. Je mag één verhindering opgeven (doordeweeks), maar dient wel op de finaledag beschikbaar te zijn. Het inschrijfgeld bedraagt €5,- per persoon per onderdeel.

Je kunt je t/m zondag 16 augustus inschrijven voor de Clubkampioenschappen.

Op de finaledag (zaterdag 29 augustus) vindt de prijsuitreiking na afloop van de laatste wedstrijden (rond 18.00u) plaats. Welgelegen Food & Drinks verzorgt op hetzelfde tijdstip een heerlijke eind-BBQ, voor wie hieraan mee wil doen. Je betaalt hiervoor €12,50 per persoon en kunt dan genieten van het volgende menu:
– hamburger, kipsaté satésaus, garnalen
– bruin/wit stokbrood met kruidenboter, aioli en tapenade
– huzarensalade en groene salade.
Wil je je gelijk inschrijven voor de BBQ, stuur dan een e-mail naar info@welgelegenfoodanddrinks.nl met als onderwerp ‘BBQ Clubkampioenschappen’. Geef in de mail je voor- en achternaam door en met hoeveel personen je komt barbecueën.

Inschrijven voor de BBQ is mogelijk t/m woensdag 26 augustus.

 

 

Reserves KNLTB Najaarscompetitie

Voor de Najaarscompetitie hebben 31 teams zich opgegeven. Speel jij niet vast in een competitieteam, maar vind je het wel leuk om af en toe mee te doen? Je kunt je nog steeds inschrijven als reserve!
De captains van de teams ontvangen jouw naam, speelsterkte, telefoonnummer en e-mailadres, zodat zij contact met je op kunnen nemen wanneer zij een invaller nodig hebben (voor vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag). Mocht je benaderd worden, staat het je natuurlijk altijd vrij om nee te zeggen indien het die dag voor jou niet uitkomt.
Wil jij op de reservelijst gezet worden, en zo teams uit de brand helpen die een keer een invaller nodig hebben? Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘reserve najaarscompetitie’.

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl