Nieuwsbrief juni 2020

Actie(f) Rijshaeghe

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Inschrijving KNLTB Najaarscompetitie
  • Reserves KNLTB Najaarscompetitie

 

Nu er langzamerhand weer getennist mag worden en vandaag de horeca (in beperkte omvang) weer open mag, is het tijd voor een update van jouw favoriete tennisvereniging. Want hoewel je even niet van ons gehoord hebt, zijn we op de achtergrond wel met van alles bezig: vanaf half juni zal www.rijshaeghe.nl in een geheel nieuw jasje zijn gestoken! Helaas hebben we ook moeilijke beslissingen moeten nemen: de Clubkampioenschappen (7 juni t/m 14 juni) en het Independence Daytoernooi (4 juli) gaan niet door in verband met de huidige coronamaatregelen. Gelukkig kan je je wel vanaf nu weer opgeven voor de KNLTB Najaarscompetitie.

 

Inschrijving KNLTB Najaarscompetitie

Omdat de KNLTB Voorjaarscompetitie dit jaar niet is doorgegaan, is de officiële naam van de najaarscompetitie dit jaar KNLTB Competitie 2020. Je kunt jouw team nu opgeven voor deze competitie. Het opgeven gaat iets anders dan je gewend bent.
Bekijk op onze KNLTB-pagina het aanbod van spelcategorieën, kies jouw categorie uit en stuur een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘opgave najaarscompetetitie’. Vermeld in de e-mail:
1) de speeldag (donderdag/vrijdag/zaterdag/zondag)
2) de gekozen categorie
3) alle voor- en achternamen van de spelers van jouw team
4) wie teamcaptain is

Je kunt jouw team opgeven tot en met woensdag 24 juni.

Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar definitief door kan gaan, is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competetities te spelen. De KNLTB volgt de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM. De KNTLB heeft ook scenario’s klaarliggen waarbij bijvoorbeeld de startdatum opschuift, er om de week wordt gespeeld of in kleinere poules wordt gespeeld.

 

 

Reserves KNLTB Najaarscompetitie

Speel jij niet vast in een competitieteam, maar vind je het wel leuk om af en toe mee te doen? Schrijf je dan in als reserve! De captains van de teams ontvangen jouw naam, speelsterkte, telefoonnummer en e-mailadres, zodat zij contact met je op kunnen nemen wanneer zij een invaller nodig hebben (voor vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag). Mocht je benaderd worden, staat het je natuurlijk altijd vrij om nee te zeggen indien het die dag voor jou niet uitkomt.
Wil jij op de reservelijst gezet worden, en zo teams uit de brand helpen die een keer een invaller nodig hebben? Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘reserve najaarscompetitie’.

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl