Coronanieuws

WOENSDAG 23 APRIL

De KNLTB Voorjaarscompetitie en KNLTB Zomeravondcompetitie gaan dit jaar definitief niet door. In het najaar worden dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Competitiespelers die zich hadden ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie kunnen met hetzelfde team, aan dezelfde competitiesoort en in dezelfde competitieklasse spelen tijdens de Najaarscompetitie. Daarnaast kunnen er nieuwe teams worden gevormd en aangemeld. Ook kunnen teams die niet kunnen of willen deelnemen in het najaar besluiten om niet mee te doen. 
Half mei ontvangen wij meer informatie over het inschrijven voor de Najaarscompetitie en brengen we jullie verder op de hoogte. 

Daarnaast heeft de KNLTB besloten alle toernooien t/m 14 juni te annuleren. Voor TV Rijshaeghe betekent dit dat de Clubkampioenschappen niet gespeeld worden van 7 t/m 14 juni. Wij bekijken of deze later dit jaar gespeeld kunnen worden en houden jullie ook hiervan op de hoogte.