Coronanieuws

DONDERDAG 19 MAART

De KNLTB Voorjaarscompetitie wordt voorlopig uitgesteld naar begin mei.
Uiterlijk 1 mei neemt de KNLTB het besluit of de nieuwe startdatum en planning haalbaar is, of dat nieuwe aanpassingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van de situatie en dan geldende maatregelen met betrekking tot het coronavirus. De KNLTB houdt zich hierbij aan de adviezen vanuit het RIVM en NOC*NSF. De voorlopige planning voor de seniorencompetitie, juniorencompetitie en groene competitie is hieronder te vinden.

 

KNLTB Voorjaarscompetitie (senioren en junioren)

De competitie start met de eerste speeldagen in het weekend van 9 en 10 mei. Concreet houdt dit in dat speelronde 1, 2, 3 en 4 worden uitgesteld en worden gespeeld ná speelronde 5, 6 en 7. er wordt dus gespeeld in zeven opeenvolgende weken.

 

Kia Tenniskids competitie (groene competitie)

De competitie start op zondag 10 mei. Er wordt gestart met speelronde 4, 5, 6 en 7. Daarna worden speelronde 1, 2 en 3 gespeeld.