Nieuwsbrief maart 2020

Actie(f) Rijshaeghe

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Indeling KNLTB Voorjaarscompetitie
  • Competitietraining senioren & jeugd
  • Reserves KNLTB Voorjaarscompetitie
  • Jaarlijkse inning verenigingsbijdrage
  • Sparen voor Rijshaeghe

 

Vandaag worden de laatste wedstrijden van de onderlinge zondagcompetitie gespeeld, de indeling van de KNLTB Voorjaarscompetitie is bekend en we hebben onze eerste sponsoring via Sponsorkliks binnen! Hieronder lees je meer over alle belangrijkse mededelingen die wij met jullie willen delen.

Indeling KNLTB Voorjaarscompetitie

Donderdag 5 maart publiceert de KNLTB de indeling van de voorjaarscompetitie. Vanaf dat moment vind je via onze website, tabblad KNLTB, in welk team jij bent ingedeeld. Klik op het logo MijnKNLTB achter jouw team om naar de KNLTB-pagina te gaan. Hier vind je de poule-indeling en (te zijner tijd) de starttijden.
Speel jij bij twee verschillende clubs competitie? Neem dan snel contact met ons op, wij moeten dan uiterlijk 15 maart dispensatie voor jou aanvragen.

 

Competitietraining senioren & jeugd

Ter voorbereiding op de KNLTB Voorjaarscompetitie biedt Tennisschool Jan de Rook in samenwerking met Tennisvereniging Rijshaeghe een training aan voor alle ingeschreven spelers. Deze trainingen vinden plaats op zaterdag 28 maart (seniorenteams, tussen 13.00u en 16.30u) en zondag 29 maart (jeugdteams, tussen 11.00u en 14.00u). Ook leggen we deze dagen de nieuwe competitieregels uit, delen we de competitiemappen uit en kan je al jouw vragen over de aanstaande competitie stellen.
Je dient jouw team wel op te geven! Mail hiervoor naar info@rijshaeghe.nl en vermeld 1) welk team je aanmeldt; 2) met hoeveel personen jullie komen.
Per dag verdelen we de opgegeven teams in twee tijdsvakken: in welk tijdsvak jouw team wordt ingedeeld, krijg je de week voor de competitietraining te horen.
Heb je jouw team al opgegeven? Dan hoef je dit niet nogmaals te doen.

 

Reserves KNLTB Voorjaarscompetitie

Speel jij niet vast in een competitieteam, maar vind je het wel leuk om af en toe mee te doen? Schrijf je dan in als reserve! De captains van de teams ontvangen jouw naam, speelsterkte, telefoonnummer en e-mailadres, zodat zij contact met je op kunnen nemen wanneer zij een invaller nodig hebben (voor vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag). Mocht je benaderd worden, staat het je natuurlijk altijd vrij om nee te zeggen indien het die dag voor jou niet uitkomt.
Wil jij op de reservelijst gezet worden, en zo teams uit de brand helpen die een keer een invaller nodig hebben? Stuur dan een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp ‘reserve voorjaarscompetitie’.

 

Inning verenigingsbijdrage

Begin maart wordt de jaarlijkse verenigingsbijdrage geïnd. In 2020 is deze, net als voorgaande jaren, vastgesteld op €25.

 

Sparen voor Rijshaeghe


Sponsor gratis onze vereniging door onze Sponsorkliks-pagina te gebruiken bij het bestellen bij een webshop. Op onze homepage is een handige banner te vinden waardoor je direct naar deze pagina gaat!
Sponsorkliks heeft een samenwerkingsverband met vele grote webshops (bijvoorbeeld Decathlon, BOL, Expedia, Mediamarkt, Coolblue, AktieSport, Alibaba, KPN, maar ook nog vele andere websites). Bezoek je een van deze webshops via onze Sponserkliks-pagina en bestel je iets? Dan ontvangt de vereniging hier commissie over. Jij betaalt niets extra en Sponsorkliks ontvangt geen persoonlijke gegevens over jou, maar jij helpt hiermee wel de vereniging. Afhankelijk bij welke webshop je bestelt kan de commissie oplopen tot 10% van het door jou bestelde bedrag! Let op: indien je iets bestelt via je telefoon, kun je niet de app van de betreffende webshop gebruiken.
Na een maand gebruik hebben we hiermee €35 opgehaald, zorg jij ervoor dat dit bedrag hoger wordt?

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl