Nieuwsbrief februari 2020

Actie(f) Rijshaeghe

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Workshop EHBO Sportletsel
  • Save the date: competitietraining senioren & jeugd
  • Sparen voor Rijshaeghe
  • Jaarlijkse inning verenigingsbijdrage

 

De eerste maand van het jaar is voorbij, de onderlinge zondagcompetitie is in volle gang en ook deze maand brengen we jullie graag op de hoogte van de laatste acties en evenementen die wij als tennisvereniging aanbieden.

 

Workshop EHBO Sportletsel

Misschien heb jij het wel eens meegemaakt, een ongeval op het sportveld. Wil jij weten hoe jij als omstander dan moet handelen? Op zaterdag 21 maart organiseren we, in samenwerking met het Rode Kruis de workshop EHBO Sportletsel. Tijdens deze 3-uur-durende workshop worden de zeven meest voorkomende sportletsels behandeld en krijg jij uitleg hoe jij eerste hulp kunt verlenen. De kosten voor deze workshop bedragen €70,- en dien je zelf te betalen. Er kunnen maximaal 12 deelnemers inschrijven per workshop. Indien we meer dan 12 deelnemers hebben, proberen we twee workshops op één dag te organiseren. De eerste workshop vindt plaats van 9.30u tot 12.30u. De eventuele tweede workshop vindt plaats van 13.30u tot 16.30u. Heb jij interesse? Mail dan uiterlijk zondag 1 maart jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer naar info@rijshaeghe.nl o.v.v. ‘workshop EHBO Sportletsel’.

 

Competitietraining senioren & jeugd

Zaterdag 28 maart (seniorenteams, tussen 13.00u en 16.30u) en zondag 29 maart (jeugdteams tussen 11.00u en 14.00u) biedt Tennisschool Jan de Rook in samenwerking met Tennisvereniging Rijshaeghe een competitietraining aan voor alle spelers die zich hebben ingeschreven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie. Ook leggen we deze dagen de nieuwe competitieregels uit, delen we de competitiemappen uit en kan je al jouw vragen over de aanstaande competitie stellen.

Je dient jouw team wel op te geven! Mail hiervoor naar info@rijshaeghe.nl en vermeld 1) welk team je aanmeldt; 2) met hoeveel personen jullie komen. Per dag verdelen we de opgegeven teams in twee tijdsvakken, in welk tijdsvak jouw team wordt ingedeeld krijg je de week voor de competitietraining te horen.

 

Inning verenigingsbijdrage


Begin maart wordt de jaarlijkse verenigingsbijdrage geïnd. In 2019 is deze, net als voorgaande jaren, vastgesteld op €25.

 

Sparen voor Rijshaeghe


Hoop jij dat de verenigingsbijdrage in de toekomst nog steeds zo laag kan blijven? Sponsor dan gratis onze tennisvereniging! Sinds deze maand hebben wij onze eigen pagina bij Sponsorkliks. Sponsorkliks heeft een samenwerkingsverband met vele grote webshops (bijvoorbeeld Decathlon, BOL, Expedia, Mediamarkt, Coolblue, AktieSport, Alibaba, KPN, maar ook nog vele andere websites). Bezoek je een van deze webshops via onze Sponserkliks-pagina en bestel je iets? Dan ontvangt de vereniging hier commissie over. Jij betaalt niets extra, Sponsorkliks ontvangt geen persoonlijke gegevens over jou, en jij sponsort hiermee de vereniging. Afhankelijk bij welke webshop je bestelt kan de commissie oplopen tot 10% van het door jou bestelde bedrag! Let op: indien je iets bestelt via je telefoon, kun je niet de app van de betreffende webshop gebruiken.

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl