Nieuwsbrief januari 2020

Actie(f) Rijshaeghe

Onderwerpen van deze nieuwsbrief

  • Nieuwjaarsreceptie
  • Inschrijven KNLTB Voorjaarscompetitie (april t/m mei 2020)
  • Algemene Ledenvergadering
  • Gezocht: vrijwilligers jeugdcommissie

 

Tennisvereniging Rijshaeghe wenst iedereen een geweldig en sportief 2020 toe!

 

Nieuwjaarsreceptie


Proost jij zondag 5 januari mee op het nieuwe jaar? Je bent van harte welkom vanaf 16.00u tijdens de nieuwjaarsreceptie van Tennisvereniging Rijshaeghe, Tennispark Welgelegen en Welgelegen Food & Drinks.

 

KNLTB Voorjaarscompetitie


Heeft jouw team zich al ingeschreven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie? Je hebt nog tot woensdag 8 januari de tijd!
Ga hiervoor naar www.rijshaeghe.nl en kies tabblad KNLTB. Klik op het potloodje achter jouw gewenste competitie om jouw team in te schrijven. Heb je nog nooit eerder KNLTB competitie gespeeld? Op deze pagina vind je ook meer informatie en de voorwaarden om deel te nemen aan KNLTB competities.

 

Algemene Ledenvergadering


De Algemene Ledenvergadering vindt donderdag 16 januari 20.00u plaats in de achterzaal van Welgelegen Food & drinks. Ieder lid van tennisvereniging RIjshaege is welkom om hierbij aanwezig te zijn. Het jaarverslag, de agenda en de notulen van de vorige ledenvergadering zijn te vinden op de bestuurspagina van onze website.

 

Vrijwilligers jeugdcommissie


Ben jij goed in organiseren en ga jij graag met kinderen om? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste leden (of ouders van jeugdleden) om een nieuwe jeugdcommissie te vormen. Wat ga je dan zoal doen? Dat mag je grotendeels zelf beslissen! Misschien vind je het leuk om een oliebollentoernooi te organiseren aan het begin van het nieuwe jaar, wil je de jeugdclubkampioenschappen opnieuw op de kaart zetten of de jeugdcompetitie op zondag begeleiden. Heb jij interesse? Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl o.v.v. vrijwilliger jeugdcommissie.

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief?
Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl