Nieuwe-ledentoernooi

In verband met de huidige coronamaatregelen zijn georganiseerde activiteiten tot minimaal half november niet toegestaan. Dit betekent dat het Nieuwe-ledentoernooi op zondag 8 november is geannuleerd.
Wanneer de maatregelen worden versoepeld, zullen we dit toernooi alsnog organiseren. Een nieuwe datum zal t.z.t. bekend worden gemaakt. 

 

In de zomer van 2020 hebben we meer dan 100 nieuwe leden welkom mogen heten op Tennispark Welgelegen. Het ene lid is samen met bekenden lid geworden en de ander heeft alleen de sprong gewaagd, de een heeft in het verleden al getennist en de ander is net begonnen.

Eén ding hebben zij allemaal gemeen: ze hebben net hun proeflidmaatschap afgerond of zitten hier nog middenin, en staan (hopelijk) open voor leuke nieuwe tenniscontacten.

Daarom organiseren Tennispark Welgelegen en Tennisvereniging Rijshaeghe op zondag 4 oktober zondag 8 november speciaal voor deze nieuwe leden het NIEUWE-LEDENTOERNOOI!

 

Hoe werkt het?

 Er worden drie rondes van drie kwartier gespeeld, met een halfuur pauze tussen de 2e en 3e ronde. In elke ronde word je met een andere deelnemer ingedeeld om tegen nog twee andere deelnemers te spelen. Er worden dus alleen dubbels gespeeld. Hierdoor ontmoet je alleen al op de baan 3+3+3 = 9 nieuwe mensen.

Omdat het een pleziertoernooi is, worden alle speelniveaus met elkaar gemixt. Het kan dus zijn dat je de ene ronde met ervaren spelers op de baan staat en de andere ronde met beginners. Uitleg over de puntentelling wordt voorafgaand aan de eerste ronde gegeven.

Na de laatste ronde is het tijd om lekker te borrelen met elkaar, waarbij een korte toelichting wordt gegeven over aanstaande activiteiten op het tennispark. Daarnaast is dat een mooi moment om met nóg meer nieuwe leden te kletsen en gegevens uit te wisselen om tennisafspraken te maken. Ook kun je dit moment gebruiken om alle vragen die je misschien hebt te stellen.

Als deelnemer word je tussen 12.45 en 13.00 uur verwacht. Om 13.00 uur beginnen we met een korte uitleg van de middag.

Speeldatum  & tijden 2020

Datum: nog te plannen

Inloop: 12.45 – 13.00 uur
Uitleg: 13.00 – 13.15 uur
Ronde 1: 13.15 – 14.00 uur
Ronde 2: 14.00 – 14.45 uur
Pauze: 14.45 – 15.15 uur
Ronde 3: 15.15 – 16.00 uur
Borreltijd:  16.00 – ??.?? uur

Inschrijven

Je kunt je op dit moment niet inschrijven voor het Nieuwe-ledentoernooi.